Vizită PACE la fabrica de sucuri din Florești

Vizitele în teritoriu ale Partidului PACE sunt întotdeauna marcate de multă emoție, impresii pozitive iar oamenii pe care îi cunoaștem, ne fac să fim mai siguri în noi, în obiectivele pe care ni le propunem și ni le asumăm și ne motivează astfel încât zi de zi să facem tot ce ne stă în puteri pentru a oferi un viitor mai bun aici, acasă oamenilor acestei țări.

Astfel de oameni harnici și dedicați am întâlnit și la Florești. Mai exact după vizita pe care am avuto la o fabrică de suc de mere de aici. Am avut parte de o incursiune pe cinste în secțiile uriașe ale fabricii, de explicații minuțioase despre procesul de producere a sucului de mere, am aflat din prima sursă, informații interesante pe care nu le mai cunoșteam până acum.

Astfel, în urma discuției pe care am avuto cu directorul fabricii, menționăm următoarele:

  • Capacitatea de prelucrare zilnică constituie între 500 – 700 tone de mere;
  • Sistemul de prelucrare poate fi utilizat în 3 domenii diferite de activitate;
  • Producția de suc concentrat de mere este exportată în Europa – în special Germania și Polonia.

– Din 60 kg de mere se obține 1 kg de suc concentrat;

– Fabricile de iaurt din Moldova tot procură suc concentrate de la aceast[ fabrică;

– Deșeurile de măr sunt procurate de către deținătorii de ferme

– Au investit în automatizarea cântăririi, descărcării, prelucrării

– Investesc mult în calificarea angajaților

– Vor deschide noi subdiviziuni  de ambalare a sucului în format

– Au oferit cel mai mare preț de cumpărare.

Totuși, în activitatea de zi cu zi a fabricii, se întrezăresc și anumite probleme, cum ar fi:

  1. Imperfecțiunea sistemului de subvenționare care durează în timp, și nu toată investiția este eligibilă
  2. Insuficiență de materie primă pe piață
  3. Costuri exagerate pentru procurarea apei și costuri mari pentru canalizare.

Cu certitudine, acestea și celelalte probleme care vor apărea le vom trece sub gestiunea noastră, a Partidului PACE și vom încerca să le soluționăm împreună.

Este important de menționat că sucurile naturale sunt obţinute prin presarea sucului din pulpă sau prin frecare mecanică a materiei prime de calitate. Acestea nu conțin aditivi artificiali, zahăr, sirop sau alţi îndulcitori, conservanţi, coloranţi sau ingrediente care îmbunătăţesc gustul, culoarea sau consistenţa.

Partidul Acasă Construim Europa, va fi întotdeauna alături de agenții economici ai Republicii Moldova care prin bunul lor exemplu, personal, sunt o sursă de inspirație și pentru ceilalți, mai cu seamă atunci când afacerea pe care o creează și o dezvoltă este una care contribuie la sănătatea populației. Și aici, afacerea cu suc de mere, reprezintă un reper de afacere pozitiv. Sucul obținut prin stoarcere directă are o mulțime de beneficii, printre care: ajută la pierderea în greutate, întărește sistemul imunitar, îmbunătățește vederea și sănătatea ochilor și constituie o doză excelentă de energie.

Pe final, așa cum este tradiția, am solicitat de la agentul economic cele 5 probleme-cheie cu care se confruntă și să ni le expedieze, acest lucru ajutându-ne să îmbunătățim programul nostru politic atunci când vom ajunge să guvernăm țara, în folosul cetățenilor, în folosul și în sprijinul agenților economici pe care să îi ajutăm să crească, deoarece doar așa vom crește și țara!.

Partidul PACE, susține producătorii autohtoni, agentii economici, oamenii acestei țări, care, īn pofida la toate greutățile, muncesc necontenit la dezvoltarea si prosperarea Republicii Moldova.

PACE este prima formațiune politică care păstrează, atrage și valorifică OAMENII împreună ACASĂ, construind EUROPA.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021