Vizită de lucru PACE la Fălești

Moldova poate crește și poate evolua doar grație oamenilor harnici, demni și care depun efort constant pentru a atinge noi obiective.

Noi, partidul PACE întotdeauna vom pune umărul și vom oferi suport pentru a ne dezvolta împreună, în pace și armonie, construind Europa aici, acasă.
Echipa PACE a avut ocazia să cunoască, aici, la Fălești un om valoros, un agent economic originar din Italia dar care a ales acum câțiva ani în urmă să locuiască în Moldova, la Fălești.
Ne bucurăm de discuția sinceră, deschisă și foarte constructivă pe care am avut-o cu domnul Antonio, proprietarul localului în care a avut loc întrunirea noastră, cu nume sugestiv, de altfel, EUROPA.

Din cele expuse de domnul Antonio, am desprins câteva teze importante:

– Aici, în Moldova trebuie să construim Europa iar în Italia să punem în ordine Europa.

– Eu sunt sigur că voi, partidul PACE veți reuși 100%, în pofida tuturor problemelor existente, inclusiv economice.
– Cele mai esențiale lucruri sunt:
Familia
Școala
Sănătatea.
– Eu ca italian prefer să locuiesc aici.
La rândul nostru, Președintele Partidului Politic PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a abordat câteva subiecte de actualitate, importante de a fi menționate în cadrul discuției, cum ar fi:
O problemă majoră cu care ne confruntăm cu toții în Republica Moldova la ora actuală este cea demografică. Din cauza că nu există încrederea oamenilor față de Stat, tinerele familii nu își permit să dea naștere la mai mulți copii din teama că nu vor putea asigura financiar familia.
De asemenea, conform unui studiu, sunt peste 140 mii de cupluri care nu pot avea copii din cauza mediului extrem de poluat. Infertilitatea.
Din aceste considerente, PACE încurajează familiile cu mai mulți copii și le oferă susținere. Astfel, familiile cu 4 copii și mai mulți copii vor primi un salariu de 9000 de lei fără niciun impozit plătit la stat.
Noi, partidul Acasă Construim Europa, înțelegem problemele cu care se confruntă Moldova și avem soluțiile exacte, clare pentru fiecare problemă în parte.
Pilonii de bază ale PACE sunt:
– Educație
– Sănătate
– Siguranță
Ne dorim ca în fiecare localitate a țării să avem câte un reprezentant al Partidului PACE. Și pe această cale, apreciem mult deschiderea dvs, a tuturor celor care aleg să adere la PACE că vreți să vă implicați în Politică și să ne susțineți. Doar împreună vom reuși!.
PACE este prima formațiune politică care păstrează, atrage și valorifică OAMENII împreună ACASĂ, construind EUROPA.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021