Start donațiilor de măști de protecție PACE !

Comunicat de presă

 Start donațiilor de măști de protecție PACE pentru cetățeni și transmiterea oficială a MĂȘTII PACE RECORD la muzeu.

 PACE a înregistrat un Record Mondial pentru Republica Moldova.  Unindu-ne forțele am confecționat cea mai mare mască de protecție din lume și am afișat-o în PMAN, Chișinău.

 Echipa PACE a dat startul campaniei de distribuire gratis pentru toți cetățenii Republicii Moldova a 83.000 de măști de protecție. Acest număr fiind echivalentul  măștii Record expuse în Piața Marii Adunări Naționale. Astăzi oficial am prezentat primul lor de măști de protecție pe ca îl vom redistribui ulterior. 

 Totodată,  am transmis  masca RECORD PACE  muzeului ,, Galeria colecțiilor Petru Costin a Consiliului raional Ialoveni”. Astfel fiecare doritor de a vedea unica mască de mărimi gigantice, un exponat care a devenit nr.1 la nivel mondial, poate vizita de azi înainte acest muzeu. Petru Costin, directorul muzeului și un moldovean cu mai multe recorduri mondiale înregistrate,  a participat personal la evenimentul organizat de PACE, pe 1 mai în PMAN.

 În cadrul conferinței de presă Partidul PACE a  prezentat actele care confirmă înregistrarea Recordului Mondial PACE, plasând Moldova pe primul loc în lume.

 Acest  eveniment a avut ca scop să marcheze și mai mult simbolul pandemiei ca fiind un element indispensabil în aceasta perioada. Prin eforturi comune doar  vom câștiga lupta împotriva pandemiei COVID-19 dar și  suntem obligați să participam la susținerea medicilor, eroii în alb care salvează viețile omenești.

 Sperăm la sensibilizarea societății civile, la respectarea cu strictețe a regulilor pandemice, iar purtarea măștii de protecți rămânând unul dintre cele mai importante aspecte!

Îndemnăm ca fiecare cetățean al Republicii Moldova să se mândrească cu acest record unic în lume înregistrat de PACE.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021