PACE susține și promovează sportul, energia, perseverența, capacitatea de putere, caracter și patriotism #Sportul este viața

PACE mizând pe deviza respectivă, susține și promovează sportul, energia, perseverența, capacitatea de putere, caracter și patriotism. Echipa de fotbal ,,Four Nations” în frunte cu căpitanul Eugen Reabov, a fost oaspetele Partidului Acasă Construim Europa. În semn de susținere și promovare a sportului, echipa PACE a oferit 15 seturi de echipament sportiv acestei echipe minunate.

Echipa de fotbal ,,Four Nations” în frunte cu căpitanul Eugen Reabov, a fost oaspetele Partidului Acasă Construim Europa. În semn de susținere și promovare a sportului, echipa PACE a oferit 15 seturi de echipament sportiv acestei echipe minunate.

Suntem onorați că ei ne-au ales pe noi, ca să reprezinte echipa PACE pe terenul de fotbal și în competiții.
Promovarea sportului este un principiu fundamental pentru Partidul Acasă Construim Europa, care acordă o atenție sporită valorilor precum: etica sportiva și onestitatea, sănătatea și spiritul de echipă, performanța și devotamentul.
Echipamentul sportiv cu inscripția ,,PACE’’ va susține în continuare spiritul de pace la meciurile și campionatele următoare.
Mingea oferită în dar sportivilor de către echipa PACE, simbolizează lupta pentru victorie si liderismul ceea ce ne defineste pe noi ca echipe în măsură egală.
Dorim ca asemeni Uniunii Europene, să ne dezvoltăm și să promovăm într-un mod diplomatic acest segment al sportului, unde în mare parte să fie antrenați tinerii din țara noastră.
Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021