Sondaj iData: Inițiativele PACE se bucură de cea mai mare apreciere din partea oamenilor

Inițiativele legislative pe care partidul PACE vrea să le promoveze în viitorul Parlament se bucură de cea mai mare apreciere din partea cetățenilor. Acest lucru rezultă din cel mai recent sondaj al iData. 

Aproape 80 la sută dintre participanții la sondaj și-au exprimat susținerea pentru propunerea formațiunii conduse de Gheorghe Cavcaliuc de stabilire exclusiv a pedepsei cu închisoarea pentru corupție și confiscarea averilor dobândite ilicit.

Printre cele mai populare evenimente politice se regăsește și o altă inițiativă a PACE – indemnizația lunară de 9000 de lei pentru copii cu trei și mai mulți copii. De menționat că propunerile PACE au depășit, la popularitate, inițiativele PAS și ale Platformei DA.

Sondajul iData a fost desfășurat în perioada 21-28 iunie pe un eșantion de 821 de respondenți, în 349 de localități. Marja de eroare este de plus-minus 3,4%. 

Programul realist și abordările pragmatice au sporit șansele formațiunii conduse de Gheorghe Cavcaliuc să ajungă în Parlament, spun experții. Astfel, comentatorul politic Andrei Ilașciuc a declarat recent în presă că PACE este unul dintre cele mai active partide în aceasta campanie și practic săptămânal generează subiectul zilei. Pe lângă faptul că a eliminat trei candidați a PAS din cursa electorală, a atras atenția prin informații despre implicare în contrabandă a jucătorilor politici și trădarea Patriei și colaborarea cu serviciile secrete.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021