„Pe cine a pierdut Republica Moldova din cauza gestiunii iresponsabile a pandemiei de către autorități?”

Pandemia de COVID-19, care a atins dimensiuni inimaginabile în întreaga lume, continuă să evolueze și în Republica Moldova, ajungând să provoace decesul a zeci de oameni zilnic. Este o criză fără precedent, este o tragedie fără margini, este o situație care cu adevărat nu mai poate fi tolerată pentru că fiece zi prost gestionată de către autorități privind pandemia, este o zi pierdută, la propriu.

Autoritățile, cele care în mod normal trebuie să își protejeze proprii cetățeni, ajung să îi omoare cu zile. În mod evident, e o tragedie fără margini!.
În acest context, Partidul Politic Acasă Construim Europa, nu poate rămâne indiferent față de tot ce vedem că se întâmplă zi de zi în Republica Moldova, nu mai putem tolera atitudinea neglijentă, indiferentă și incompetentă a autorităților responsabile față de proprii cetățeni.
Din acest considerent, am organizat această conferință de presă pentru a aduce un semnal de alarmă și mai ales, pentru a responsabiliza autoritățile în raport cu modul în care este gestionată criza pandemică în țară.
Personalități notorii, vizionari, oameni care s-au remarcat pe arena internațională, care au revoluționat omenirea prin invențiile lor, cu toții născuți fiind în Moldova, personalități cum ar fi: Alexandru Plămădeală, Samuel Kitrosser, Nicolae Zelinski, Aleksandr Loran, Grigore Baștan, Alexei Sciusev și alții.
Printre cei decedați zilnic în Republica Moldova, ar fi putut fi oameni la fel de talentați, oameni care la fel, ar fi putut revoluționa lumea grație talentului, viziunilor, capacităților lor.. Oameni care au murit cu zile deși în față aveau un viitor, o viață de trăit.
Suntem îngrijorați și îngroziți de situația actuală care iată, durează deja de aproape 1 an de zile și totodată, suntem conștienți că așa chiar nu se mai poate!.
Facem apel la normalitate, implicare și acțiuni concrete menite să ne protejeze pe noi toți de această cruntă pandemie, COVID-19.
Partidul Politic PACE, este prima formațiune politică care păstrează, atrage și valorifică OAMENII împreună ACASĂ, construind EUROPA.
PACE și SĂNĂTATE tuturor!

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021