Partidul PACE cere demisia Președintelui și secretarului CEC

Curtea de Apel Chișinău, pentru a doua oară consecutiv, nu examinează cererea în fond a Partidului Politic PACE, dar o respinge, având drept scop acoperirea deciziei abuzive a CEC-ului la comandă politică și tergiversarea termenului ca PACE să nu se regăsească în cursa electorală prezidențială.

La etapa de cerere și demersuri în ședința de judecată a sesizării privind declararea neconstituțională a prevederilor articolului 46, alin. (2), lit. a din Codul Electoral, completul de judecată, necătând la faptul că urmau să examineze întrunirea condițiilor de conținut și de formă a acestei sesizări, ultimii, fără a examina această sesizare, la etapa de deliberări au declarat inadmisibilă contestația, încălcând în acest sens procedura de examinare.
De asemenea, același judecător căruia i-a fost repartizată cauza inițial ca să tergiverseze procesul fiind în concediu, astăzi a făcut parte din completul de judecători și credem că acest lucru nu este întâmplător.
Partidul Politic Partidul Acasă Construim Europa cere demisia Președintelui și secretarului CEC, care sunt exponenți ai partidelor politice, care fac jocuri și îndeplinesc comenzi politice la indicația acelor 2 candidați care pretind a fi lideri ai cursei electorale.
Noi vom contesta la Curtea Supremă de Justiție decizia ilegală a Curții de Apel, care acoperă abuzurile CEC la comandă politică și are drept scop tergiversarea termenului ca PACE să nu reușească înregistrarea în cursa electorală.
Ne rezervăm dreptul să organizăm diferite acțiuni de protest și alte acțiuni prin care vom manifesta dezacordul față de aceste decizii ilegale și abuzuri, iar dacă în instanțele naționale controlate politic nu vom fi auziți și nu ne se va face dreptate, vom merge la CEDO.
Facem un apel către toți judecătorii de a nu mai executa comenzile politice deoarece numele dumneavoastră rămâne înscris în lista dosarelor pierdute la CEDO și în acțiunile de regres și sancționare veți fi vizat dumneavoastră personal, iar oamenii care dau comenzi politice, cel mai probabil nu vor recunoaște aceste indicații ilegale și nici nu vă vor răspunde la telefon.
Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021