Partidul Politic PACE de astăzi are 4 noi Vicepreședinți, 6 noi membri ai Biroului Permanent și un nou Șef al Departamentului Doing Business.

Astăzi a avut loc ședința CNP al Partidului Politic PACE, în cadrul ședinței a fost discutată situația social politică din Republica Moldova, sau totalizat și analizat rezultatele alegerilor Parlamentare din 11 Iulie 2021, rezultatele alegerilor în Adunarea Populară a Gagauz- Yeri din 09 Septembrie 2021, unde PACE a obținut victorie pe o circumscripție obținând un mandat de deputat al AP.

La propunerea Președintelui Partidului PACE dl Gheorghe Cavcaliuc, au fost numiți 4 noi vicepreședinți ai PACE după cum urmează:

1). Vicepreședinte pe domeniul social dna Natalia Guzun, o renumită femeie de afacere si o organizatoare excelentă a multor campanii de filantropie si voluntariat.

2). Vicepreședinte pentru Sănătate dl Alexandru Grumeza, renumitul medic neurochirurg cu experiența de peste 18 ani în sistemul medical, este șeful Unității de Primiri Urgențe a Institutului de Neurologie și Neurochirurgie „Diomid Gherman”, cercetător științific, master în Sănătate Publică, membrul Comisiei de Specialitate Neurologie a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, care a salvat mii de vieți omenești.

3). Vicepreședinte pe domeniul persoanelor în Etate – dl Vladimir Donțu, în vîrstă de 68 de ani, o persoană înțeleaptă, cu o experiență bogată de viața si experiență managerială.

4). Vicepreședinte pentru Sport dl Vasile Șcuratcov, sportiv de performanță, multiplu Campion Republican la gimnastică artistică, Campion Republican la armwrestling, participant al festivalurilor internaționale de circ.

În funcția de Șef al Departamentului Doing Business al PACE a fost avansată doamna Rodica Negrei, o persoană tânără, energică, inteligentă care a făcut studii în Marea Britanie și deține afaceri în RM.

Au fost avansate și numite în calitate de membru al Biroului Permanent cu un grad înalt de responsabilitate și autoritate în echipa PACE următorii colegi:

Gaidarji Valentin – Deputat în Adunarea Populară a Gagauz – Yeri.

Popescu Cristina – Șef al Departamentului Egalitate și Nediscriminare în cadrul PACE.

Balan Tudor – Președinte OT Sîngerei în cadrul PACE.

Tatiana Bordianu – Șef al Departamentului Politică Externă și Integrare Europeană în cadrul PACE.

Donțu Vladimir – Vicepreședinte pe domeniul persoanelor în Etate PACE.

Guzun Natalia – Vicepreședinte pe domeniul social PACE.

Au fost pese în discuție și luate decizii privind participarea candidaților PACE în calitate de Primari în mai multe localități din RM, inclusiv în or. Bălți care vor avea loc pe data de 21 Noiembrie 2021 unde PACE va avea proprii candidați.

Au fost puse în discuții, primite decizii și alte aspecte importante și strategice privind activitatea partidului PACE pe termen mediu și lung.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021