Partidul PACE promovează sportul în Republica Moldova

Al 4-lea an consecutiv este organizat Campionatul Național de Armwrestling

Echipa PACE se mândrește cu domnul Alexandru Grumeza, Vicepreședinte Sport pentru excelenta organizare a Campionatului Național de Armwrestling și promovarea sportului în Republica Moldova.

Anul acesta, timp de 3 zile consecutiv, cu respectarea tuturor normele epidemiologice, zeci de sportivi din țara noastră, categoria juniori și seniori, precum și sportivii cu dizabilități și-au măsurat forțele și depus tot efortul de a deveni campioni.

Menționăm că și membrul PACE, domnul Vasilii Șcuratcov a fost premiat cu trofeul “Cel mai bun Arbitru al anului Competițional 2020, inclusiv al Campionatului Național”, un titlu foarte important, obținut printr-o decizie luată prin vot secret de către o comisie cu 8 membri, dintre care și Secretarul general al Federație Mondiale!

Avem cel mai reprezentativ sport și anual se ating performanțe înalte grație contribuției și eforturilor depuse de către Vicepreședintele Sport, Președintele Federației Naționale Sportive de Armwrestling din Republica Moldova, domnul Alexandru Grumeza.

Partidul PACE promovează sportul și are în programul său următoarele inițiative
✔️ motivarea sportivilor de performanță să rămână în țară prin instituirea unor categorii de burse, inclusiv pentru probe care nu sunt în grila olimpică;
✔️ dezvoltarea centrelor sportive de antrenament în grup, în 3 regiuni ale țării.
✔️ crearea unui sistem diferențiat de asigurare cu locuințe a sportivilor.
✔️ inventarierea instituțiilor publice care pot fi reorganizate în centre sportive și transmise spre utilizate federațiilor de profil pentru a spori gradul de dotare cu spații. De asemenea se vor acorda granturi și pentru amenajarea acestor spații.

Aportul și susținerea acestui sport se datorează și domnului Gheorghe Cavcaliuc, Președintele Partidului Acasă Construim Europa, care pe parcursul ultimilor 3 ani la rând a înmânat medalii și diplome participanților, dar și a organizat un campionat în rândurile polițiștilor.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021