Partidul PACE poate rezolva problema istorică a Republicii Moldova

Partidul PACE poate rezolva problema istorică a Republicii Moldova

Ce înseamnă să construiești acasă Europa?

☑️ Este să ai capacitatea de a scrie proiecte ecologice cu finanțare europeană.
☑️ Este să ne învățăm a administra astfel de proiecte, încât să garantăm ape curate, terenuri sănătoase și aer purificat.
Toate aceste proiecte imperative sunt deja finanțate în România.

O delegație a Partidului PACE, formată din președintele Gheorghe Cavcaliuc, prim-vicepreședintele Denis Roșca, secretarul general Nadejda Tatarciuc, vicepreședintele responsabil pe finanțe Mihaela Lașco, a fost într-o vizită de lucru la o astfel de stație de reciclare, finanțată 100% din fonduri europene, care depășesc suma de 40 milioane de Euro.

Noi credem în sinceritatea partenerilor europeni vis-a-vis de importanța unui mediu sănătos și nu credem minciuna fostelor guvernări, când inventează motive de ce nu au reușit să construiască mai multe stații regionale de reciclare.
Partidul PACE știe exact ce trebuie de făcut pentru a găsi finanțare, dar și care sunt reglementările ecologice pe care trebuie să le ajustăm în legislația națională.

Noi avem întreg proiectul spre implementare și din prima zi vom transforma deșeurile într-o oportunitate.
Noi trăim în Republica Moldova și o vom transmite copiilor noștri mult mai curată.
Acum, în timpul unor guvernări iresponsabile, zilnic se otrăvesc sute de mii de oameni cu apă de proastă calitate, care vine din peste 1 000 de gunoiești.

Partidul PACE poate rezolva problema istorică a Republicii Moldova.