PACE și-a dublat numărul de membri!

În doar 15 zile – formațiunea politică Partidul Acasă Construim Europa și-a dublat numărul de membri!
Cu mândrie comunicăm că, echipa noastră PACE se bucură de tot mai mare succes în rândul cetățenilor Republicii Moldova

și și-a mărit numărul membrilor

cu oameni de calitate, profesioniști, adevărați patrioți din toate domeniile, care nu au mai fost în politică, fiind cunoscuți oameni de afaceri, profesori, activiști civici, avocați, influenceri, sportivi de talie europeană și mondială etc.

Noi suntem onorați de aderarea din propria inițiativă a persoanelor în cadrul PACE, într-un număr care depășește 3.000 de membri și ne mândrim cu fiecare dintre ei și atitudinea determinată de a contribui cu propriile inițiative pentru dezvoltarea țării și prosperitatea întregii societăți.

Am reușit să îi cunoaștem și să realizăm un schimb de idei și inițiative cu noii membri în cadrul unei ședințe de prezentare, care a avut loc la data de 30 iunie, la sediul PACE, iar detalii privind descrierea fiecărui membru al echipei noastre le regăsiți mai jos.

Bucur Cristina

Studii superioare, absolventă a Academiei de Muzică, teatru și arte plastice;
Licență în domeniul limbilor străine (engleză,spaniolă) și masterat în turism rural; Experiență de 7 ani în calitate de traductor, instructor și coordonator de proiecte internaționale; Experiență de mai bine 2 ani în calitate de coordonator de programe Erasmus+; În prezent, profesoară de limbă engleză în cadrul ”Easy English Solutions”.

Cîrpa Alexandru

Studii superioare, licențiat în drept; Formator în cadrul proiectului “Promovarea participării social-economice a tinerilor. Formator în cadrul proiectului “Dreptul pe înțelesul tinerilor” Membru al grupului de lucru în cadrul proiectului “Omul și Legea”.

Bogdevici Ana

Studii superioare, licență și masterat în design-industrial; Experiență de mai bine de 4 ani în domeniul designului în cadrul mai multor companii private; Experiența la nivel european cu designeri și arhitectori din Italia/Milano în calitate de manager/coordonator în realizarea proiectului individual de design; Experiență în Statele Unite ale Americii timp de 4 luni în baza programului Work and Travel. Experiență în domeniul HoReCa. Absolventă a cursului de Mediator; A organizat și a participat în realizarea proiectului de caritate în calitate de voluntar/donator la colectarea resurselor financiare.

Bugăescu Maxim

Absolvent al Liceului ”Nicolae Iorga”; Voluntar în cadrul: Consiliului Elevilor I.P.L.T ,,Nicolae Iorga”, Chișinău; Republican Volunteer Center, Chișinău; Centrul Municipal de Tineret Chișinău; A.O. „Bunicii Grijulii”, Chișinău; Deținător al Cambrige FCE Cambridge B2.

Satiucova Svetlana

Studii superioare, licență în drept; Experiență de 6 ani în domeniul culinăriei în cadrul a mai multor restaurante naționale și internaționale”; Experiență profesională de 15 ani în domeniul HoReCa; Absolventă a cursurilor culinare printre care se enumeră cursul de culinărie vegetariană din Paris, cursul de gastronomie moleculară din Kiev și cursul de cofetărie din Moscova; În prezent, bucătar-șef la un restaurant din capitală.

Botnari Vladimir

General de poliție; Absolvent al Academiei naţionale a organelor afacerilor interne din or. Kiev, Ucraina, licență în drept; Peste 26 ani de activitate în sistemul afacerilor interne în diferite funcții, inclusiv deținând funcția de prim-viceministru al afacerilor interne; 7 ani a ocupat funcția de șef a Departamentului de securitate în diverse companii private din Rep. Moldova și de peste hotare și institutii bancare; Şef al Inspecţiei de Stat în Construcţii în cadrul Agenţiei Construcţii şi Dezvoltarea Teritoriului; Viceministru al Ministerului Transporturilor şi Gospodăriei Drumurilor; Președinte al Uniunii Veteranilor Conflictelor Armate şi ai Ministerului Afacerilor Interne «DECEBAL»; Actualmente Șef al Departamentului de Securitate al Moldtelecom.

Oancea Lucia

Studii superioare, licențiată în drept public, magistru în drept; Experiență juridică de 12 ani în cadrul Curții Supreme de Justiție în calitate de asistent al judecătorului, consilier al Viceprepreședintelui Curții Supreme de Justiție; consilier al Președintelui Curții Supreme de Justiție; Experiență profesională în calitate de lector la catedra de disciplin juridice a Institutului de Studii Aplicative Integrate; În prezent, specialist principal al Direcției evaluare, prevenire și implementare a politicilor în cadrul unei autorități publice independente.

Tudorean Oleg

Absolvent al Colegiului Pedagogic ”Alexei Mateevici”, specialitatea: Educație fizică și sport. Absolvent al Universității de stat de educației fizica și sport; În prezent, student la Universitatea “Dunărea de jos” din Galați cu sediul la Usefs, Facultatea Transfrontalieră specialitatea – educația fizica și sportivă! Experiență profesională de mai bine de 8 ani în domeniul sportului și anume Powerlifting și Armwrestling; Multiplu campion național, vice campion mondial, trimplu campion european și campion mondial la Powerlifting; Multiplu campion național, vice campion al României, dublu campion al României, dublu campion național la seniori și tineret, campion European, campion Mondial și vice campion mondial seniori la Armwrestling; Diploma de onoare din partea președintelui RM, Maestru internațional al sportului disciplina Armwrestling. Maestru internațional al sportului powerlifting .

Demenciuc Roman

Studii superioare, licență în drept și economie, master în drept; 13 ani activitate în sistemul afacerilor interne; Peste 9 ani experiență în calitate de avocat; În prezent este avocat în cadrul Biroul Asociat de Avocați „Facultatea de Drept”.

Stratan Alexandru

De 11 ani activează în calitate de Co-fondator și formator al Școlii de șoferi, „Driver Plus”, Chișinău; 25 de ani de experiență la volan și peste 10 ani experiență în domeniul siguranței auto. Specialist în derularea antrenamentelor pentru programul „Conducere defensivă”. A organizat peste 3.000 ore de traininguri și seminarii și peste 1000 de ore de curse individuale de grup. A instruit peste 2.500 de șoferi în diferite programe de răspuns la situații de urgență. A realizat instruiri pentru companii precum „Orange Moldova”, „Lafarge Moldova”, „Petrom Moldova”, „BEMOL RETAIL” „Gas Natural Fenosa”, „LUKOIL-MOLDOVA” „Bayer”, „Inspectoratul Național de Patrulare” și alte companii.

Rotaru Tatiana

Studii superioare, licență în medicină internă şi cardiologie, master în business administrare, doctorand în reumatologie; Experiență profesională în calitate de cercetător şi director de studii în probleme clinice; A studiat procese medicale precum: artrita reumatoida, diabetul zaharat, psoriazis, VHD cronică; În prezent, Director RTL SM / Cardiolog cercetător la IMSP Institutul de Cardiologie.

Chișca Maxim

Studii superioare, licență și magistratură în drept; Experiență profesională de mai bine de 10 ani în domeniul jurisprudenței. Experiență de 8 ani în calitate de Co-fondator și avocat asociat al Biroului Asociat de Avocați ”Partenerii Justiției”; În prezent, Mediator în cadrul Biroului Asociat de Avocați ”Partenerii Justiției”.

Cepraga Ludmila

Studii superioare, Licență în ”Servicii de Turism”, ASEM; Masterat în servicii publice, ASEM; Experiență profesională de mai bine de 10 ani în calitate de Fondator-Administrator în cadrul SRL ”Cinci Stele Tur/ Five Stars Travel Agency”; Experiență managerială de mai bine de 4 ani în cadrul mai multor companii precum: SRL ”Cinci stele Tur /Five Stars Travel ” și SRL ”Forsbeta / Sky Line Travel Agency”; A fost lector în cadrul Colegiului Național de Comerț ASEM. În prezent, Administrator-fondator în cadrul SRL ”Aron Group” și ”Cinci Stele Tur / Five Stars Travel Agency” , Administrator SRL ”Forsbeta / Sky Line Travel Agency”.

Lilian Bacalîm

Studii superioare, licență şi masterat în drept, master în Ştiințe economice-comerț internațional; Experiență de 2 ani în mediul afacerilor interne; Experiență profesională de mai bine de 15 ani în cadrul Procuraturii Generale; În prezent, Avocat C.A. “Lilian Bacalîm”.

Știrban Nicolae

Absolvent al Colegiului Pedagogic,, Alexandru cel Bun” . Experiență administrativă în cadrul Societății Comerciale ”NICNATEX ” SRL. Experiență profesională în calitate de Conducător Muzical în cadrul grădiniței ,,Peștișorul de Aur. Experiență de 10 ani în calitate de interpret; În prezent, conducătorul Formației ,,Moldova”.

Ion Arnaut

Studii superioare, licențiat în business și administrare; Experiență de 5 ani în calitate de antrenor personal acreditat internațional; Experiență profesională de 2 ani în domeniul administrării; În prezent, Președinte a organizației nonguvernamentale ”Rise Up for a Change”, Câștigătorul proiectului regional ”Transparență și acces la informații publice”; Influencer în cadrul rețelei de socializare ”Instagram” cu peste 30 000 de urmăritori”.

Nazari Andrei

Studii superioare, licență în jurisprudență; Experiență de peste 20 ani în sistemul afacerilor interne; Experiență managerială de 5 ani în companii mari; În prezent, director general al companiei de drept “ГАРАНТ”.

Țurcan Alexandru

Experiență de 4 ani în cadrul unei companii private în calitate vânzător, agent comercial, key account manager și supervisor (șef departament); Experiență managerială de peste 3 ani în companie privată în secția de export (responsabil de țările Polonia, Rusia, Ucraina, Belarus, Kazahstan); În prezent, administrator și fondator al unei companii private.

Talmaz Dan

Elev în cadrul Liceului Teoretic ”Dragoș-Vodă”; Experiență de 2 ani în calitate de voluntar în cadrul A.O.”Bunicii Grijulii”; Experiență de mai bine de 3 ani în domeniul sportului și anume lupte libere în cadrul Clubului Sportiv,,Calea Fericirii” și K1 în cadrul Clubului Sportiv,,ThaiBoxingClub“; Absolvent al proiectului ”Din culisele Poliției”; În prezent, Președinte a Nepoțeilor Grijulii sec.Centru.

 

 

 

 

 

Leave a reply

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021