PACE trece Prutul!

În timpul vizitei în Romania, președintele Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, împreună cu Vicepreședinta pe domeniul Cultură și Artă PACE, Lenuța Burghilă, am avut o întâlnire cu Primarul Municipiului Bârlad, România, Dumitru Boroș.

Dumitru Boroș este o persoana cu experiență bogată în conducerea unei administrații publice locale. In anul 2020 în municipiul Bârlad, candidatul PNL pentru funcția de primar, Dumitru Boroș, a fost câștigătorul cursei electorale surclasându-i pe contracandidații săi. Astfel, a obținut al doilea mandat de primar dând exemplu de o activitate onestă, orientată spre binele urbei.

PACE apreciază mult sfaturile unui edil experimentat. Întâlnirea comună a pus bazele unei colaborări productive și promițătoare.

S-a convenit, ulterior să revenim în municipiul Bârlad împreună cu membrii echipei PACE din Organizațiile Teritoriale pentru realizarea unor ședințe comune, ce vor avea drept scop preluarea bunelor practici din domeniul Administrației Publice Locale.

Totodată, Dumitru Boroș a dat asigurarea referitor la acordarea suportului membrilor echipei PACE, care fac parte la moment din APL-URI, în scrierea proiectelor și accesarea fondurilor Europene pentru dezvoltarea localităților și infrastructurii acestor localități, fapt ce va influența direct nivelul de trai al cetățenilor.

Experiența dl Boroș este o sursă inegalabilă pentru viitorii conducători ai instituțiilor publice, cunoscând metode inovative, la nivel municipal, de gestionare a unei primării cu realizări importante în toate domeniile.

Venim cu cele mai sincere mulțumiri și îi dorim succese!

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021