#PACE Șoldănești este oficial înregistrat!

Organizația Teritorială a Partidului Acasă Construim Europa în raionul Șoldănești a fost constituită datorită membrilor profesioniști, dedicați și pregătiți să implementeze acțiuni în beneficiul comunității.


În cadrul ședinței au fost aleși și numiți
✅ Președintele OT Șoldănești, domnul Anatolie Volontir
✅ Vicepreședintele OT Șoldănești, domnul Dorin Volontir
✅ Secretarul OT Șoldănești, domnul Anatolie Baloș
✅ Președintele Organizației de Tineret OT Șoldănești, domnul Pavel Muntean
✅ membrii Biroului Permenant al OT Șoldănești.
Suntem mândri de conducătorii noștri din teritoriu și pe deplin încrezători că, în așa componență cu oameni de calitate, cu multă muncă, responsabilitate și tenacitate vom reuși să schimbăm în bine viața cetățenilor țării noastre și să oferim oportunități de dezvoltare la noi acasă.
Am ținut neapărat să discutăm cu liderii PACE din sate despre problemele cu care se confruntă, dar și soluțiile pe care le considerăm oportune a fi implementate ca, cetățenii din comunele de baștină să fie asigurați cu apă potabilă, infrastructură dezvoltată, servicii medicale de calitate, reintegrarea în câmpul muncii și pachete sociale necesare ca cetățenii să simtă susținerea statului.
Membrii PACE au adresat o serie de întrebări aferent domeniilor învățământ, antreprenoriat, agricultură, justiție, veterani, sănătate, diasporă, iar Partidul PACE vine cu o serie de programe care urmează a fi implementate, precum:
– Impozit pe venit 0% pentru primii 3 ani de activitate, pentru întreprinderile noi create
– Ridicarea prestigiului profesorului – prin recalificare, suport legislativ, spor salarial, condiții confortabile de muncă, reducerea numărului de rapoarte etc.
– Lansarea proiectului de finanțare a agriculturilor la un procent preferențial, pentru o perioadă de până la 10 ani și o dobândă de până la 2% annual
– Aplicarea impozitului pe venit 0% pentru agricultorii care au cifră de afaceri mai mică de 1 milion de dolari annual
– Construcția de sisteme de irigare moderne
– Implementarea dosarului electornic care va permite reducerea corupției în organele de drept
– Crearea ghișeului unic online și fizic pentru diasporă în Republica Moldova, care va lucra 24/24.
– Implementarea Programului azbest
– Identificare soluții de finanțare, recalificarea cadrelor, asigurarea respectării cerințelor ecologice în procesul de costruire a stațiilor de reciclare în Republica Moldova. Deșeurile din RM se vor transforma dintr-o povară într-o sursă de venit.
Mulțumim mult echipei Organizației Teritoriale PACE din Șoldănești, în mod deosebit Președintelui dl Volontir Anatolie și Vicepreședintelui dl Volontir Dorin, precum și Vicepreședintelui partidului pentru reintegrare, dl Andrei Nazari pentru buna organizare și responsabilitatea majoră în organizarea Conferinței de constituire!
Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021