PACE ȘI CAVCALIUC – SURPRIZA LUNII IUNIE ÎN EVALUAREA EXPERȚILOR

Potrivit unei evaluări a experților Intellect Group, compania de consultanță și cercetare politică, prima companie de cercetare și dezvoltare în științe sociale și politice din Republica Moldova, Partidul Acasă Construim Europa (PACE) și liderul acestuia Gheorghe Cavcaliuc se află în topul aprecierii experților și al opiniei publice.

Astfel, PACE este al patrulea partid ca mediatizare, după PAS, Blocul socialiștilor și Comuniștilor, la mică distanță de AUR, lăsând în urmă alte 13 partide înscrise în cursa parlamentară. Pe același loc fruntaș se situează echipa PACE, din punct de vedere al profesionalismului, iar într-un top al partidelor politice se află pe locul 5 din 17, înaintea unor vechi formațiuni politice. Ceea ce confirmă faptul că într-un interval scurt de timp, PACE a reușit să se facă remarcat în rândul opiniei publice și al experților.

Această evaluare este confirmată și de aprecierea activității politce, PACE fiind tot pe locul 5, după PAS, BECS, Platforma DA, Partidul Șor, dar înaintea lui Renato Usatîi, Paertidul Democrat, AUR și restul partidelor.

Nici la capitolul popularitate, Partidul Acasă Construim Europa (PACE) nu părăsește plutonul fruntaș (locul 7), fiind la mică distanță de Platforma DA, Blocul Electoral Renato Usatîi, Partidul Șor, mult în fața a peste 10 partide.

Despre Gheorghe Cavcaliuc, omul politic care a făcut dezvăluiri ce au cutremurat clasa politică, se poate spune că își onorează statutul de lider al PACE fiind în rândul celor mai mediatizați politicieni, după Maia Sandu, Igor Dodon, Igor Grosu, Vladimir Voronin. După Gheorghe Cavcaliuc se cască o prăpastie de mediatizare, umplută de Renato Usatîi, Ilan Șor, Andrei Năstase, Vasile Costiuc, șamd.

De altfel liderului PACE, Gheorghe Cavcaliuc îi sunt apreciate popularitatea, profesionalismul și experiența, fiind inclus în topul celor 10 lideri care contează în Republica Moldova.

Cercetare lunară, calitativă realizată de experți interni și externi, în combinație cu monitorizarea media.

Cercetarea este realizată în baza unui program specializat de monitorizare si cercetare a opiniei experților.

În cadrul cercetării sociologice sunt implicați experți și analiști politici, jurnaliști politici și comentatori, activiști, experți internaționali și jurnaliști din Federația Rusă, România, Ucraina, Statele Unite ale Americii, Belarus, Germania, Austria, Franța, Marea Britanie.

Participanții analizează, apreciază activitatea și ratingul politicienilor, al formațiunilor social-politice din Moldova și depistează problemele principale, precum și temele importante în baza programului specializat de chestionare electronice.

Totodată, este efectuată și monitorizarea activității politicienilor, partidelor politice, temelor și problemelor principale reflectate în spațiul media din Republica Moldova. Studiu combinat din analiza experților și monitorizarea spațiului media din țară.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021