PACE SALUTĂ DECIZIA CSJ: AM ÎNVINS, VOTUL DIASPOREI NU MAI POATE FI ÎNGRĂDIT

Dragi moldoveni, astăzi Curtea Supremă de Justiție v-a redat un drept fundamental. Acela de a vota liber, civilizat, așa cum se întâmplă în orice democrație europeană. Partidul Acasă Construim Europa (PACE) a făcut toate eforturile pentru ca acest lucru să se întâmple, pentru că am înțeles că dorința dumneavoastră de a participa la alegerea unui parlament care să ducă Moldova spre un viitor mult mai bun, nu mai poate fi ignorată. 

Așa cum a fost în repetate rânduri în ultimii 30 de ani. Clasei politice din Moldova care într-o formă sau alta a gestionat soarta țării i-a fost frică de votul vostru, pentru că se teme de judecata oamenilor. 

Acum aveți ocazia de a alege parlamentarii capabili să vă reprezinte interesele. Capabili să construiască o societate democratică, liberă de corupție, independentă și mândra de valorile ei , dornică să construiască Europa la ea acasă. 

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această bătălie. 

Știm că nu a fost ușor, știu că au existat presiuni pentru ca acest lucru să nu se întâmple, dar momentul istoric este de necontestat. 

Felicităm și pe acei reprezentanți ai puterii judecătorești care au pus interesele Moldovei și ale poporuui moldovean mai presus de interesele meschine ale politicienilor. 

Este o zi în care mândria de a fi moldovean are o încărcătură enormă. 

Vă îndemnăm pe toți cei aflați în diaspora, care ați cunoscut greutățile vieții departe de casă, să veniți la vot și să vă exprimați încredere în viitorul țării voastre.

De astăzi, votul vostru nu mai poate fi îngrădit!

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021