PACE pentru presa liberă!

Partidul Construim Acasă Europa, PACE, a militat, militează și va milita întotdeauna pentru o presă liberă și independentă.

Condamnăm cu vehemență orice presiune, atac direct sau indirect asupra mass mediei și vom lua atitudine de fiece dată când vom semnaliza încălcări grave din partea autorităților asupra celei de-a patra putere în Stat – Presa.

Astfel, ne solidarizăm cu postul de televiziune, TV8 și condamnăm decizia Consiliului Audiovizualului de a amenda ilegal și părtinitor acest post de televiziune.

Noi considerăm că orice stat trebuie să aibă o presă liberă, dar mai ales statele care sunt afectate de corupţie şi au un grad înalt de intransparenţă şi sărăcie.

Presa liberă are un rol crucial pentru că doar presa liberă şi independentă poate scoate la iveală afacerile coruptibile, spălările de bani, încălcarea drepturilor omului.

Doar prin scoaterea la iveală acestor ilegalităţi, lucrurile pot fi discutate public şi luate decizii pentru o altfel de guvernare, pentru o guvernare mai bună.

Jos mâinile de pe presa liberă și independentă!

#PACEPENTRUPRESALIBERĂ

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021