PACE pentru MOLDOVA!!!

Grupul de inițiativă privind constituirea Partidului “PACE” a lansat procedura de colectare activă a semnăturilor pentru înregistrarea Partidului ”Acasă Construim Europa”, iar membrii noștri, cetățeni cu responsabilitate civică înaltă din capitală și majoritatea raioanelor țării, au participat la ședința de instruire privind colectarea în cel mai corect mod a semnăturilor, cu respectarea procedurii instituite de legislația Republicii Moldova.

Pe pagina Partidului ”PACE” am recepționat în acest scurt timp sute de mesaje ale cetățenilor noștri, care din inițiativă proprie își doresc să adere la echipa noastră și vă mulțumim pentru susținerea și încrederea oferită în începutul spre schimbare. Suntem fermi convinși că, cu fiecare semnătură vom fi cu un pas mai aproape de implementarea soluțiilor inedite pe care le propunem, pentru a răspunde la multiplelor provocări cu care se confruntă țara noastră.

Ținem să vă informăm cu o deosebită onoare și responsabilitate că, avem doar 4 zile de la lansarea Grupului de inițiativă și peste o mie de cetățeni din mai multe raioane ale țării și capitală care au depus cerere de aderare și constituire a Partidului Politic ”PACE”, lucru care ne motivează și ne confirmă că, oamenii așteaptă cu nerăbdare lansarea pe arena politică a partidului. 

“PACE” îndeamnă toți cetățenii Republicii Moldova, care își doresc un viitor prosper acasă, împărtășesc aceleași valori ca și “PACE”, să adere la echipa noastră, în calitate de membru sau lider în localitatea sa, pentru a colecta semnăturile necesare.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021