PACE în diasporă

Partidul PACE continuă să câștige simpatiile moldovenilor din diasporă și își sporește rândurile din contul membrilor din Franța, Germania, Italia, unde sunt formate tot mai multe organizații teritoriale.

A fost deja creată organizația din Piemonte, Italia, iar în Bolzano, din aceeași țară și la Berlin și Frankfurt, Germania, sunt consolidate grupurile de inițiativă, care în scurt timp vor deveni organizații cu drepturi depline în cadrul Partidului PACE. De asemenea, urmează să fie formată și echipa PACE din Franța.

Liderul formațiunii, Gheorghe Cavcaliuc și vicepreședintele partidului, Valentina Geamănă, continuă întâlnirile cu moldovenii stabiliți peste hotare, care își exprimă susținerea totală pentru programul și inițiativele PACE. Conaționalii noștri din Italia, Franța și Germania spun că politicienii până acum au mințit diaspora, folosindu-le votul pentru a ajunge la putere, după care imediat au uitat de promisiuni.

Oamenii spun că PACE și Gheorghe Cavcaliuc sunt ultima speranță pentru schimbare acasă. Moldovenii din diasporă au apreciat planul partidului de a introduce taxe zero pentru repatrierea bunurilor moldovenilor care vin acasă – mașină, electrocasnice, mobilier, lucruri necesare pentru o viață decentă în Moldova pentru cei care își doresc să revină în Patrie.

Diaspora apreciază și inițiativele PACE de combatere a corupției – exclusiv pedeapsa cu închisoare pentru astfel de infracțiuni, confiscarea averii dobândite ilicit și implementarea dosarului electronic pentru a exclude factorul uman și mita din investigarea infracțiunilor.

Conaționalii noștri au dat asigurări că pe 11 iulie vor vota singura forță capabilă să facă ordine în Moldova, partidul PACE, pentru oameni și împreună Acasă vom Construi Europa

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021