PACEA este zâmbetul copiilor

“Viața este o flacără ce se stinge totdeauna, dar recapătă scânteie de câte ori se naște un copil”. George Bernard Shaw

 

În data de 20 noiembrie, Partidul Politic PACE, în cadrul proiectului ”Pacea este zâmbetul copiilor”, felicită toți copiii cu prilejul Zilei Mondiale a Drepturilor Copiilor.

 

Cu ocazia acestei sărbători au fost pregătiți și dăruiți ursuleți de pluș (500 buc), copiilor din două sectoare ale orașului; Ciocana – intersecția Petru Zadnipru cu Mircea cel Bătrân (aleea) și sectorul Buiucani – regiunea Flacăra, între orele 14.00 – 16.00.

 

Un eveniment social, prin care am adus emoții pozitive, speranță și mai multă fericire în ochii copiilor. Mai multe zâmbete pe chipuri si mai multă pace în inimi. Totodată, prin această acțiune, ne dorim să motivăm mamele tinere să dea naștere mai multor copii, să sporim demografia țării dar astfel încât tinerele familii să simtă suport, siguranță în ziua de mâine, aici, acasă.

 

Animatorii, deghizați în costumele eroilor din desene animate, au oferit fiecărui copil trecător câte un ursuleț de pluș cu un mesaj de felicitare.

 

În sectorul Ciocana, în afară de ursuleți, copiii au primit și câte un foto magnet cu chipul lor, o amintire frumoasă care le va rămâne în memorie copiilor de acum și generației de mâine a țării. O amintire care să le vorbească copiilor despre bunătate, speranță și șansă la un viitor luminos aici, acasă, în Republica Moldova!.

 

Noi, echipa partidului PACE, am rămas plăcut surprinși și emoționați de succesul pe care l-a avut această campanie, de atâtea zâmbete pe fețele copiilor dar mai ales, de sutele de mesaje primite de la oameni din toate raioanele țării cu rugămintea de a veni și la ei cu ursuleții PACE, iar asta ne conferă și mai multă încredere și convingere că este o acțiune frumoasă, necesară și care merită să fie continuată. Prin urmare, promitem că această frumoasă campanie va avea continuitate și noi vom vizita toate raioanele țării și vom duce în dar ursuleți, astfel încât toți să se bucure de acest cadou și să zâmbească!

 

Partidul Politic PACE este prima formațiunea politică care păstrează, atrage și valorifică OAMENII împreună ACASĂ, construind EUROPA.

 

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021