PACE este NUMĂRUL UNU în buletinul de vot!

Partidul Acasă Construim Europa a pornit la drum pe 14 iunie 2020 cu un scop nobil:  să venim cu cea mai bună echipă ca să trezească sentimentul de patriotism, să impulsionăm energia pozitivă în politicul moldovenesc, să transformăm mentalități, să formăm o idee națională unică, să păstrăm cu sfințenie valorile unui popor, să contribuim prin exemplul propriu la transformarea noastră în cetățeni care își iubesc țara. 

 Noi am reușit! Noi suntem altfel!

Prin tot ceea ce  facem în activitatea noastră de partid, demostrăm că ne pasă de tot ce se întîmplă pe acest colțișor de pământ. 

Prin programe gândite doar în folosul cetățeanului, prin acțiuni orientate spre beneficiul dezvoltării noastre ca stat democtatic, prin evenimente create pentru a simți  și trezi dragostea față de PATRIE, prin oamenii care fac parte din echipa PACE –  suntem PRIMII. 

Familia PACE este familia MOLDOVA!

Partidul PACE doar așa își vede drumul spre everestul politic. Așa vom merge și în campanie electorală, cu speranța că doar împreună cu fiecare cetățean, atrași de acest imbold al PACE,  vom transforma Republica Moldova în unul dintre  cele mai prospere state  din sud-estul Europei, Construind  Europa Acasă.

Astăzi, având energia pe care o primim din teritoriu zilnic, având mandatul celor care ne încurajează din raioane și din diasporă,  am demonstrat că moldovenii vor o schimbare, moldovenii vor să fie PACE în țară!

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021