PACE de Crăciun

Nimic nu valorează mai mult în viață decât bucuria de a dărui și de a primi în schimb zâmbete de fericire. Se spune că în casa unde sunt copii, fericirea sporește și totul capătă sens. Ne dorim ca în Republica Moldova să avem cât mai multe astfel de familii: numeroase, fericite, în care să domine un singur ecou – cel al glasurilor de copii!.
Știm că nu este ușor să dai naștere dar mai ales să crești mai mulți copii în țara noastră, de aceea, Partidul Acasă Construim Europa, le vine în ajutor familiilor cu trei și mai mulți copii și odată ce poporul ne va da încrederea, ne vor oferi votul de încredere, delegându-ne în Parlament, le vom oferi câte un salariu decent acestor familii, fără taxe, impozite cu care fiecare mamă să își poată asigura cu toate cele necesare copiii ei.

Este un proiect-prioritate pentru PACE prin care ne dorim să sporim natalitatea în țară și să oferim o siguranță în ziua de mâine.

PACE de Crăciun este campania noastră de suflet, cu care am pornit la drum prin toată țara pentru a duce mai multă bucurie celor mai triști ca noi. Alături de echipa PACE am mers din casă în casă, cu daruri, am cunoscut oameni deosebiți care în pofida greutăților știu a se bucura de puținul pe care îl au și păstrează vie speranța în mai bine.

La rândul nostru, le-am vorbit oamenilor despre noi, proiectele pe care le avem și pe care le vom realiza când vom ajunge să guvernăm țara. Vom fi întotdeauna alături de oameni și vom interveni prompt atunci când ni se va cere ajutorul.

Echipa Partidului PACE urează tuturor Sănătate, zile senine și Sărbători Fericite alături de cei dragi!
La Mulți Ani!.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021