PACE dă startul CARAVANEI DE CRĂCIUN!

Crăciunul flutură o baghetă magică deasupra acestei lumi şi sub ea totul este mai blând şi mai frumos. Norman Vincent Peale
Decembrie stă sub semnul darului. Febra cadourilor pare să-i atingă pe toţi oamenii, bogaţi şi săraci, darnici sau zgârciti, trişti sau bucuroşi. Se pare că în luna decembrie omul îşi reaminteşte de adevărata lui vocaţie, aceea de fiinţă care daruieşte.

Partidul Acasă Construim Europa dă startul Caravanei de Crăciun și pornește în cea mai frumoasă expediție. Una încărcată de magie, emoții, bucuria de a dărui.
În data de 19 decembrie, începând cu ora 8.00 dimineața, în cadrul Campaniei „PACE de Crăciun”, echipa Partidului PACE, alături de Președintele Gheorghe Cavcaliuc, va porni din Piața Marii Adunări Naționale către mai bine de 200 de familii cu 3 și mai mulți copii din întreaga țară pentru a le duce daruri.
Este o campanie de suflet, o campanie în care fiecare membru al echipei s-a implicat cu dăruire, dragoste și gânduri bune! Și ne dorim ca această campanie minunată să devină o frumoasă tradiție a Partidului PACE dar totodată și un îndemn pentru toată lumea să ne urmeze exemplul și împreună să aducem zâmbete pe fețele celor mai triști ca noi.
Așa că fiecare doritor de a se implica și a face o faptă bună, se poate alătura Caravanei noastre de Crăciun! Noi vom fi bucuroși.
De Crăciun, fii mai bun! Fii mai generos cu PACE.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021