PACE continuă întâlnirile productive în Italia!

Partidul Acasă Construim Europa în frunte cu Gheorghe Cavcaliuc și câțiva colegi, Nadejda Tatarciuc secretar general PP PACE, Valentina Geamană, Vicepreședinte Relații cu Diaspora,PP PACE, Nelu Straciuc secretar general adjunct zona de Nord, PP PACE, care se află într-o deplasare de serviciu în Italia, au avut astăzi o întâlnire cu doamna Monica Franch, Președintele Consiliului Comunal, Bolzano.

Începând cu anul 2016, Monica Franch a fost aleasă Consilier pentru afaceri generale, personal și școală al municipiului Bolzano, Italia.

Monica Franch s-a născut și a crescut în această frumoasă provincie iar la moment este membru al Partidului Democrat din Bolzano.
Întrevederea a avut un caracter productiv, astfel s-a discutat despre inițierea unui parteneriat dintre PP PACE și Consiliul Comunal din Bolzano pentru un schimb de experiență și bune practici.
Parteneriatul ar presupune atragerea suportului logistic pentru dotarea școlilor, grădinițelor, azilurilor de bătrâni conform modelului oferit de Administrația din Bolzano și care a fost realizat cu succes în mai multe țări, inclusiv și pentru vecinii noștri români, cărora li s-au acordat suport pentru construirea în întregime a unei grădinițe.
Monica Franch are o simpatie aparte față de Republica Moldova și a venit cu o recomandare de a spori dezvoltarea turismului la noi în țară, Moldova fiind o bună destinație turistică pentru întreaga lume.
La fel, Dna Monica Franch și-a propus ajutorul în acordarea suportului necesar pentru a implementa conexiuni și bune practici din Bolzano, unde anual vin cca 7 mln turiști din întreaga lume.
Acestea, dar și alte lucruri au fost discutate cu Consilierul din Bolzano, care s-a arătat deschisă de a ne acorda suport practic și politic echipei PACE, pe care o vede tânără, puternică și promițătoare, cu potențial enorm, și care cu siguranță va reuși să Construiască Acasă Europa.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021