PACE continuă activitatea sa politică și cooperarea bilaterală cu partenerii externi.

La invitația Ambasadei Republicii Bolivariene a Venezuelei cu sediul la București, delegația Partidului Politic Partidul Acasă Construim Europa, a întreprins o vizită oficială. 

Președintele delegației fiind Alexandru Grumeza, vicepreședinte PACE, Tatiana Rotaru, vicepreședinte pe domeniul Sănătate, Tatiana Bordeianu, șef al departamentului Politică Externă și Integrare Europeană, de comun cu Excelența Sa, ambasadorul Republicii Bolivariene a Venezuelei, Alfredo Alfonso Torrealba, au pus în discuție mai multe subiecte ce țin de democrație și drept internațional precum și transparența alegerilor politice.

În 2004 Venezuela a fost prima țară din lume unde s-a introdus sistemul automatizat de vot. 

În 2012, la  alegerile naționale în Venezuela, s-a votat cu amprenta digitală, în acest mod s-a dat tonul unei noi ere a alegerilor electorale biometrice la nivel mondial.

Voturile nu pot falsificate. 

Nu se folosește hârtie, este comod și accesibil pentru toată lumea, iar rezultatul alegerilor este cunoscut peste 15 minute după încheierea votării.

 Au fost discutate și fixate multe alte priorități și acțiuni comune de colaborare pentru viitor. 

Partidul PACE consideră prioritar introducerea votului electronic.  

Aducem mulțumiri Ambasadei Republicii Bolivariene a Venezuelei pentru această invitație, deschiderea spre dialog și cooperare.

PACE este și rămâne un partid puternic, cu membri tineri și inteligenți în echipă, care va munci în continuare pentru oameni.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021