PACE are președinte pentru popor!

PACE are președinte pentru popor!

PACE în cifre în 90 de zile de la fondare:
– 24 organizații teritoriale create
– 7.000 membri aderați
– 300 localități vizitate
– 2 Consilii Național Politice organizate
– 15 Vicepreședinți pe domenii aleși
– 60 inovații în programul politic incluse
– 32 programe guvernamentale propuse
– 1 candidat la funcția de președinte înaintat

Partidul Politic Partidul Acasă Construim Europa a anunțat astăzi candidatul PACE la funcția de Președinte a Republicii Moldova.
PACE nu a fost acceptat în cursa prezidențială prin emiterea unei decizii ilegale la comandă politică, dar suntem pe deplin încrezători că vom învinge și vom fi fermi prin inițiativele și programele pe care le vom implementa pentru cetățenii Republicii Moldova.
Cu multă responsabilitate, membrii Consiliului Național Politic al Partidului PACE au votat unanim în cadrul ședinței desfașurate la 06 septembrie, candidatul potrivit pentru funcția de președinte a Republicii Moldova – dna Galina Cotorobai.
Galina COTOROBAI – 57 ani împliniți, soție, mamă a doi copii și bunică, iar pe tot pracursul vieții a locuit doar în Republica Moldova. A activat în comerț și în sistemul bancar, a gestionat o afacere, în cadrul cărora a interacționat cu oameni de diferite naționalități – ucraieneni, ruși, găgăuzi, bulgari, romi, pe care i-a apreciat după capacități si abilități, după profesionalism și omenie. În cel mai mare proiect de voluntariat din Republica Moldova, Bunicii Grijulii, pe care îl conduce de 2 ani, a consolidat o echipă de peste 1900 oameni în vârstă și 300 de tineri în calitate de nepoței grijulii, a interacționat cu elevi și profesori, unde a avut posibilitatea să comunice, să audă și să cunoască problemele de la copil la bătrân, a omului de la țară până la antreprenor cu afaceri mari, a oamenilor din diferite categorii sociale.
Acum este acel moment când trebuie să facem alegerea pentru binele țării, sa alegem un președinte din popor, care își propune să înainteze programe pe segmentul social, economic, financiar, politic și anume:
1). Scoaterea tuturor primarilor din țara noastră de sub jugul și influiența partidelor politice, pentru ca ei să fie toți independenți;
2). Impozit pe venit 0% pentru agricultori;
3). Reducerea a 150 de taxe și impozite, care sunt o povară pentru toți oamenii din țara noastră și mediul de afaceri;
4). Programul Azbest: schimbarea gratuită a tuturor acoperișurilor;
5). Asigurarea tratamentului și plombe gratuite pentru dinți la toți vârsnicii din Republica Moldova.
Suntem siguri că, experiența dnei Galina Cotorobai de a organiza, crea și schimba lucrurile spre bine, dar și Programul Politic bine pregătit, îi va motiva pe cetățenii Republicii Moldova să o voteze în funcția de Președinte.
Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021