PACE ADUCE ZÂMBETE CELOR MAI TRIȘTI CA NOI!

Se spune că un cuvânt blând, o privire bună, un zâmbet inimos poate duce spre lucruri uimitoare și pot realiza miracole. În cadrul Partidului PACE, alături de colegii noștri, oameni minunați, cu inimă mare și întotdeauna receptivi, continuăm Caravana noastră, PACE, prin care aducem zâmbete pe fețele copiilor, în inimile adulților și a celor mai triști ca noi.
Anterior am fost în vizită la Micăuți, raionul Strășeni la o familie cu mai mulți copii iar în această duminică, 31 ianuarie, colegii noștri, Alexandru Grumeza, Cofondator și Vicepreședinte Sport, Pace și Olesea Sîrghi, au mers în satul Pînzăreni, raionul Fălești acasă la o familie social vulnerabilă cu patru copii.
Un ajutor social, prin care ne dorim să vedem zâmbete, să aducem bucurie și speranță. Astfel copiii s-au ales cu daruri, produse alimentare, hăinuțe, încălțăminte si alte lucruri de primă necesitate.
Am descoperit din nou, emoție sinceră, multă bunătate și multă încredere față de noi, Partidul PACE. Promitem să ajungem la cât mai multe astcel de familii din țară și să oferim un ajutor concret pentru a crește nivelul de trai și de bunăstare la noi acasă!.
Caravana PACE va continua! La fel și zâmbetele , bucuria și speranța noastră, a tuturor la o viață mai bună!
Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021