PACE acuză PAS: au blocat abuziv întâlnirea electorală de la Spitalul din Criuleni

”Oamenii buni” din PAS confirmă, din nou, că abuzurile și presiunile, folosirea resurselor administrative sunt modul prin care ei își fac campanie.

Echipa PACE a fost ilegal împiedicată să desfășoare o întâlnire cu colectivul spitalului raional Criuleni, deși avea permisiunea și confirmarea din partea administrației. După ce am depus o solicitare pentru a comunica personalului spitalului programul Partidului, la rugămintea medicilor, am primit permisiune pentru marți, la ora 12. Astăzi am fost anunțați că nu putem veni, pe motiv că la această oră sunt așteptați cei de la PAS. Mai mult, directorul spitalului a încercat să ne convingă de faptul că PAS a depus cerere încă acum 3-4 zile, deși vineri ne dădea asigurări, la fel ca și secretarul său, că ziua și ora pentru noi sunt disponibile. Este evident că avem aici un abuz din partea PAS și presiuni asupra administrației spitalului. Este un lucru inacceptabil și atragem atenția CEC, a observatorilor, misiunii Promo-LEX asupra folosirii resurselor administrative în favoarea PAS.

Vă prezentăm și probe – demersul transmis la Spitalul raional Criuleni, mesajul de confirmare din partea administrației instituției, dar și înregistrarea discuției telefonice dintre candidatul PACE pentru funcția de deputat Rodica Negrei cu directorul și secretara acesteia. Vă atragem atenția că secretara confirmă că vineri, când am făcut demersul, nu exista nicio o cerere de la PAS.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021