PACE a trecut Prutul! Vizite și dialoguri constructive

Președintele PACE, Gheorghe Cavcaliuc și Vicepresedintele pe domeniul Artă și Cultură PACE doamna Lenuța Burghilă, au avut o întrevedere la București (România) cu Aurel Moldovan, cel mai înțelept, integru, profesionist și celebru avocat din România.

Aurel Moldovan este acel avocat, care grație calităților sale profesionale, experiența anterioară de zeci de ani în organele de ancheta ale României, a scos la apă limpede groaznicul caz de la CARACAL.

Dialogul s-a axat pe diverse tematici importante care afectează sistemul justiției. Totodată, a fost pus în discușie subiectul dosarului electronic, combaterea corupției, reforma justiției și eliberarea acesteia de sub influiența politică, în care se află la moment și multe alte reforme planificate de Partidul PACE.

Foto: pacepentru.md

Aurel Moldovan a apreciat enorm inițiativele bune ale echipei PACE, vectorul ales și cadența sporită cu care avansăm pe eșichierul politic moldovenesc.

La solicitarea Președintelui PACE, avocatul Aurel Moldovan, s-a arătat disponibil, să ne ajute la expertizarea proiecteleor de reformare a justiției, fiind gata să ofere viziunile sale în acest sens, în așa fel ca Republica Moldova să aibă o justiție corecta.

In același context, am discutat despre venirea dumnealui la Chisinau pentru familiarizarea la fața locului cu situația din acest domeniu.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021