Mihaela Lașco – O profesionistă

Mihaela Lașco – Vicepreședinte Finanțe al Partidului PACE, Directorul unei companiei private în domeniul consultanței, Specialist în Finanțe.

O fire exigentă, corectă și foarte perseverentă. Tot ce a reușit să obțină ea până acum a realizat prin muncă și multă dedicație.
Este o împătimită a profesiei și jobului său pentru că îi place să se dedice muncii de calitate și rezultatelor de succes.
Mihaela Lașco este recunoscută ca un specialist profesionist. Cifrele vorbesc despre ea și reușitele zecilor de companii, atât din țară, cât și de peste hotarele ei.
A absolvit cu 10 pe linie facultatea Finanțele și Contabilitatea Firmei, ASEM.
Mămică de fetiță.
În anul 2011 a înființat propria companie pe care o conduce și astăzi, specializată în Servicii de Contabilitate, evidența personalului, fiscalitate, calculul impozitelor.
Cel mai bine și în siguranță se simte acasă, în sânul familiei, acolo unde deseori reușește să pregătească bucate gustoase împreună, să discute și să analizeze detaliile de peste zi. Este o mămică severă, dar foarte corectă în educarea corectă a fiicei. Are grijă de buna comunicare și respectarea bunelor practici în sânul familiei. Deoarece își dorește ca fiica să progreseze, atât la școală, cât și în viața socială, îi este alături constant.
Mihaela Lașco a ales politica pentru a se implica și contribui la un viitor mai bun și prosper pentru viitoarea generație aici, acasă.
Grație experienței profesionale de mai bine de 15 ani, cât și a celei de viață, va crea împreună cu colegii din Partidul Acasă Construim Europa un viitor luminos pentru toți copii, pentru că anume ei sunt ziua noastră de mâine!
PACE – Partidul Oamenilor Profesioniști.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021