Invitație de Presă: Profesorii aderă la Partidul Politic PACE

Fără școală să nu aștepte nimeni nici părinți buni, nici fii buni, și prin urmare nici stat bine organizat și bine cârmuit și păstorit. Ion Heliade Rădulescu.
Există nenumărate afirmații cu privire la menirea unui profesor, cele mai multe fiind subiective, reflectând părerile fiecărei persoane în parte.
Predarea este o chemare specială, deoarece această meserie nu se potrivește oricui.
Trebuie să ai un minim de iubire față de a împărtăși ceea ce știi cu ceilalți. Să îți dorești să inițiezi pe cineva, așa cum au făcut și alții cu tine și să oferi elevilor șansa de a te vedea ca pe un model.

Ca profesor, cea mai mare responsabilitate este aceea de a le asigura studenţilor sau elevilor bagaje de cunoştinţe academice.
Profesorul este solicitat să predea, pentru a facilita studenţilor acumularea de cunoştinţe. El trebuie să stimuleze, să dezvolte şi să încurajeze minţile tinere.
Pentru Partidul politic PACE, profesia de pedagog, alături de cea de medic stă la loc de cinste. Pentru că fiecare dintre noi, indiferent cine am ajuns în viață, a avut mai întâi de toate câte un dascăl care ne-a ghidat în viață, ne-a fost sfeșnic în această lume, ne-a învățat ce este viața în sine.
Cu regret, alături de alte meserii, precum cea de actor, medic, artist etc, și profesia de pedagog este insuficient valorificată și prețuită în țara noastră, mai cu seamă acum, pe timp de pandemie!
Partidul Politic Acasă Construim Europa susține pedagogii din Republica Moldova, are gândite programe clare pentru dascălii noștri și va face tot ce îi stă în puteri pentru a aduce această meserie, pe o scară ierarhică cât mai înaltă, unde de fapt și îi este locul binemeritat.
Avem deosebita plăcere de a lansa această invitație de presă către toate instituțiile mass media din țară la conferința noastră de presă, cu genericul „Profesorii aderă la Partidul Politic Acasă Construim Europa”.
Adresa:
Str. Alexei Sciusev 80A, etaj.3
20 decembrie, ora 13:00
Detalii pot fi coordonate la telefonul: 067 270 890
Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021