Invitație de Presă

Dragi prieteni,

Situația legată de criza pandemică COVID-19 din întreaga lume, indubitabil a generat probleme majore și a cauzat pierderi umane în număr de peste un milion și jumătate. Epidemia cauzată de coronavirus este un șoc major pentru economia europeană și mondială.

Cu mare regret, constatăm că Republica Moldova se află într-o criză fără precedent cauzată de gestionarea slabă și ineficientă de către autorități a situației pandemice din țară.
În acest context, Partidul Politic Acasă Construim Europa, nu poate rămâne indiferent față de tot ce vedem că se întâmplă zi de zi în Republica Moldova, nu mai putem tolera atitudinea neglijentă, indiferentă și incompetentă a autorităților responsabile față de proprii cetățeni.

În fiece zi, în Republica Moldova se îmbolnăvesc de COVID-19 peste o mie de oameni iar bilanțul cazurilor de COVID-19 a ajuns la cifra de: 117 495 persoane. Cei care au pierdut deja lupta cu această maladie, se apropie de cifra de 3000 de persoane.

Suntem îngrijorați și îngroziți de situația actuală care iată, durează deja de aproape 1 an de zile și totodată, suntem conștienți că așa chiar nu se mai poate!.
Prin urmare, lansăm această invitație către mass media la conferința de presă organizată de Partidul Politic Acasă Construim Europa cu tema ” Pe cine a pierdut Republica Moldova din cauza gestiunii iresponsabile a pandemiei de către autorități”.

Partidul Politic PACE, este prima formațiune politică care păstrează, atrage și valorifică OAMENII împreună ACASĂ, construind EUROPA.

Adresa:
Str. Alexei Sciusev 80A, etaj.3
9 decembrie, ora 12:00

Detalii pot fi coordonate la telefonul: 067 270 890

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021