INVITAȚIE DE PRESĂ!

Suntem o echipă mare, puternică și tot mai consolidată. Iar acest lucru ne motivează să mergem hotărât spre noi realizări și să bifăm obiective clare pentru noi toți.

Partidul Acasă Construim Europa, se extinde și primește noi membri în frumoasa sa echipă. Tot mai multe personalități notorii din țară, cât și din diasporă, aleg să adere la Partidul PACE.

Partidul Acasă Construim Europa, invită reprezentanții mass-media la o conferință de presă, unde va avea loc aderarea mai multor oameni de afaceri din țară la Partidul Acasă Construim Europa. Oamenii de afaceri condamnă incompetența și incapacitatea guvernării Republicii Moldova de a susține eficient mediul de afaceri din țară, de a crea noi locuri de muncă bine plătite, oamenii s-au săturat de birocrație și minciuni, de justiție selectivă, cumetrism și multe altele. Toate acestea împreună nu fac decât să tergiverseze bunul mers al lucrurilor, dezvoltarea unei societăți care să aibă la bază valori precum: meritocrație, responsabilitate, grijă, toleranță, corectitudine.

 

Împreună, ne vom uni eforturile pentru a schimba lucrurile în țară și pentru a aduce EUROPA ACASĂ.

 

Partidul Politic PACE, este prima formațiune politică care păstrează, atrage și valorifică OAMENII împreună ACASĂ, construind EUROPA.

Adresa:

Str. Alexei Sciusev 80A, etaj.3

25 noiembrie, ora 12:00

 

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021