Gheorghe Cavcaliuc demască Rețeaua de Spionaj a lui Renato Usatîi. A făcut public un raport de spionaj a fostului prim-ministru Vlad Filat

Atacurile la adresa PACE s-au întețit, iar liderul partidului Gheorghe Cavcaliuc a dezvăluit care este motivul: PACE este peste pragul electoral de 5 la sută și deja încurcă socotelile unor politicieni. Mai ales pe cele ale lui Renato Usatîi care se vede trădat și părăsit de apropiații săi. Din disperare, Renato Usatîi este gata să se retragă din cursa electorală și să se înregistreze la anticipate în calitate de candidat independent.

Avem și dovezi! Gheorghe Cavacliuc a prezentat în cadrul emisiunii ”Puterea a Patra” de la N4 o  înregistrare audio, care trădează disperarea lui Renato Usatîi de a nu acumula suficiente voturi pentru a accede în Parlament. (vezi VIDEO)

Tot în cadrul emisiunii de ieri, Gheorghe Cavcaliuc a adus noi probe că Renato Usatîi şi-a creat propria structură de spionaj, fiind făcut public un raport care-l viza pe fostul premier, Vlad Filat și pe ziaristul Gheorghe Gonța.

„Unul din rapoarte este din 1 septembrie, 2020, în care planează bănuieli rezonabile că această structură i-a făcut filaj lui Vlad Filat toată ziua, inclusiv seara când a fost la emisiune la canalul N4. Apoi l-au urmărit când s-a întâlnit cu o persoană secretă, sunt și datele mașinii, iar mai târziu l-au condus acasă. Acest grup criminal l-au urmărit și în alte zile. Serviciile de filaj au fost o zi întreagă în apropierea sediului PLDM, unde au făcut urmăriri asupra tuturor persoanelor care au intrat și au ieșit din sediu, cu fotografii, numere de înmatriculare”, a spus liderul PACE la N4.

Reamintim că anterior, Gheorghe Cavcaliuc l-a acuzat pe Renato Usatîi că ar fi creat o structură de filaj, în interesul unei puteri străine, care ar fila persoane publice şi demnitari de stat din ţară.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021