/FOTO/Președintele Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc și Vicepreședintele pe domeniul Artă și Cultură PACE, Lenuța Burghilă au avut o întrevedere cu Presedintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România UZP, Doru Dinu GLĂVAN.

Partidul Politic Acasă Construim Europa a militat și militează în continuare pentru promovarea bunelor valori, pentru cultură, crearea punților de comunicare eficientă în scopul dezvoltării și bunăstării tuturor.

Președintele Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc și Vicepreședintele pe domeniul Artă și Cultură PACE, Lenuța Burghilă au avut o întrevedere cu Presedintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România UZP, Doru Dinu GLĂVAN.

Discuția a comportat un caracter amical, deschis și constructiv. Subiectul discutat a vizat Legea care în prezent se promovează în România și anume: cu privire la finanțarea partidelor politice.

Legea prevede ca o parte din banii destinați finanțării partidelor, să fie alocați altui fond, în timp ce banii publici care au fost oferiți exclusiv partidelor, să meargă spre finanțarea si susținerea presei libere.

Ne-am expus și am pledat în cadrul discuției noastre pentru ca prevederile acestei legi să fie implementate și în Republica Moldova în scopul menținerii și promovării adevăratelor valori ale mass -mediei care sunt, fără îndoială Libertatea și Independența. Jurnaliștii din țările cu presă liberă ar trebui să fie un exemplu pentru colegii din alte state care sunt nevoiți să lucreze în condiții mai dificile.

Dorindu-ne o societate cu principii și viziuni europene și muncind zi de zi asupra acestui obiectiv, noi, PACE, ne vom implica și vom stărui asupra realizării si acestui scop.

Împreună scriem istoria clipei!

Un articol mai amplu despre tot ce s-a discutat la întrevedere citiți urmărind acest link:

https://uzp.org.ro/…/noul-partid-pace-din-republica…/…

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021