Echipa PACE este constituită din profesioniști!

Echipa #PACE este formată din profesioniști din diferite domenii, persoane care nu au fost nici odată în politică și care sunt adevărații patrioți acestei țări.

Partidul Acasă Construim Europa a fost consolidată de oameni cu capacități și valori integre, cum este doamna Valentina Geamănă, care a adus plus valoare și finanțări în Republica Moldova prin diverse programe și granturi, care au contribuit la construcția unui centru “Anti-violență ” și multe alte proiecte ce au influențat pozitiv asupra cetățenilor din Republica Moldova.

Un alt membru remarcabil și profesionist este domnul Maxim Chișca, vicepreședinte pe Justiție – persoana ideală pentru a îndeplini funcții și să facă reforme în justiție, cu peste 11 ani de experință în calitate de avocat și experiență importantă în asigurarea unui stat de drept.

Acestea sunt doar 2 exemple elocvente a membrilor noștri, dar în echipa #PACE toți membrii sunt adevărați profesioniști în domeniul său și vor reuși să conducă o țară cu succes și să o crească la nivel European.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021