Echipa PACE activă și în weekend!

Echipa PACE activă și în weekend!

Echipa PACE activă și în weekend!

O echipă va prospera atunci când există conlucrare și drept dovadă este activitatea comună desfășurată de echipa Organizației Teritoriale Bălți și Sângerei.

Cu scopul de a informa cât mai multă lume, am vizitat locuitorii satului Radoaia, raionul Sîngerei, care au rămas plăcuți surprinși de programul care urmează de a fi implimentat, în mod deosebit au aprobat programul Azbest.

Am aflat și problemele cu care se confruntă, precum lipsa apeductului și canalizării, drumurilor reparate, deșeurile pe care vântul le împraștie peste tot.

Locuitorii satului au declarat că nu au încredere în clasa politică actuală, deoarece în fiecare domeniu sunt restanțe, segmentul sănătății a fost neglijat, proiectele rurale pentru tineret lipsesc, iar numărul populației satului s-a redus în jumătate în ultimii ani.

Cunoaștem că această realitate este valabilă nu doar pentru satul Rădoaia și ne propunem să vizităm fiecare sat din Republica Moldova pentru a constata problemele cu care se confruntă și identifica programe de soluționare a acestora.