Declarațiile liderului partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc realizate la unul dintre posturile de televiziune locale

În momentul în care am declarat grupul de inițiativă, anul acesta, am observat apariția unor așa-ziși „Nostradamuși” care prin afirmațiile lor lansau în spațiul public tot soiul de provocări, menite să denigreze,să instige la ură, neîncredere și neadevăr.


Bineînțeles, nu am dat curs unor asemenea provocări și nici nu am de gând să o fac în cele ce urmează. Și asta deoarece:
 Partidul PACE e un partid tot mai consolidat, puternic și profesionist iar componenta de succes sunt Oamenii;
 Știm ce avem de făcut, avem viziune clară și perspectivă de viitor
 Eu, în calitatea mea de Președinte al PACE, sunt un om curajos, încrezător și cel mai important, nu am niciun motiv pentru care să mă îngrijorez în privința a ceva anume și cu atât mai mult a unor idei/critici nefondate de la anumite persoane odată ce atât în activitatea mea de acum cât și în cele precedente, m-am remarcat prin devotament, profesionalism și corectitudine în toate.
Sunt câteva dintre declarațiile liderului partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc realizate la unul dintre posturile de televiziune locale.
Au fost, sunt și vor fi nu doar simple cuvinte ci principii conform cărora ne vom ghida în activitatea de mai departe și prin intermediul cărora cu siguranță ne va reuși să Construim Europa Acasă iar tuturor celor care au îndoieli sau își exprimă neîncrederea în noi, nu le vom spune ci le vom arăta că se poate, le vom demonstra cum se realizează cu succes o idee menită să ne transforme viața noastră, a tuturor în bine!
Suntem prima formațiune politică care păstrăm, atragem și valorificăm OAMENII, împreună ACASĂ construind EUROPA.
Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021