Credite pentru studii cu 0%

Unul dintre principalele motive ale plecării tinerilor peste hotare este lipsa previziunii despre posibilitatea de a-și întemeia o familie, de a-și întreține un copil, de a-și cumpăra o casă.

Noi suntem un popor foarte talentat, un popor plin de aspirații nobile. Lipsa banilor îi forțează pe tineri să aleagă o profesie în funcție de capacitatea de plată a părinților.

Dar țara are nevoie de manageri buni, specialiști în industrie, specialiști în reciclare, ingineri calificați, arhitecți cu viziuni adaptate secolului XXI, manageri în domeniul sănătății, ecologiști, specialiști în domeniile cu marjă ridicată de profit, etc. Mulți dintre acești copii nu mai revin în țară și asistăm la îmbătrânirea populației Republicii Moldova.

Partidul PACE vine cu o soluție inovatoare!
Noi vom investi în tineretul din Republica Moldova. Statul va achita contractul de studii pentru tinerii care doresc să-și facă studiile în oricare universitate de pe glob.

Această investiție va avea forma unui credit, iar dacă tânărul revine acasă și muncește timp de 4 ani în țară, atunci acest credit se transformă în grant. În secolul XXI cel mai important capital este acel uman. Investind în oameni, noi punem temelia puternică a unui viitor plin de optimism și speranțe.

Țările care au investit în educație – azi sunt lideri mondiali în inovații.


Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021