Continuă vizita unei delegații din PACE în frunte cu Președintele Gheorghe Cavcaliuc în Italia

Partidul Acasă Construim Europa a avut o întâlnire importantă cu unul dintre cei mai longevivi președinți de provincie din Italia.

La întâlnirea dintre domnul Luis Durnwalder și echipa PACE s-a pus în discuție modul de aplicare a unui plan de acțiuni de o importanță majoră pentru țara noastră, după modelul italian, precum:

1.  Politica economică orientată pentru oameni și pentru țară;
2.  Mai multe limbi vorbite într-o țară nu ar trebui să dezbine, ci ar putea servi drept un avantaj pentru stat;
3.  Locurile de muncă în Administrația Publică Locală, Centrală sau Legislativ ar trebui să fie repartizate conform principiilor etnice din țară;
4.  Convețuirea într-un acord comun interetnic, într-un stat în progres continuu;
5.  Politica dinamică pentru dezvoltarea unui stat prosper;

Este de menționat faptul că această personalitate notorie, Luis Durnwalder, este unul dintre puținii experți de talie mondială, care a consultat părțile în cazul Crimeea și Donbas.
Păstrând tradiția partidului PACE de a promova cultura și tradițiile poporului nostru peste hotarele țării, am ținut să transmitem câteva dintre cele mai valoroase cărți despre Chișinău și despre Moldova! Desigur nu am putut să nu venim cu un mărțisor în dar, un simbol al reînnoirii și speranței!

PP PACE, ține să valorifice mințile luminate, dedicându-se cu inimă pentru păstrarea integrității țării.

Partidul Acasă Construim Europa este unicul partid care valorifica potențialul uman și are ca scop consolidarea unui stat prosper pentru oameni.

Această personalitate cu o experiența fără egal, în politică, administrare publică, management și calitatea de expert international în gestionarea conflictelor înghețate și conflicte interetnice, va fi mentorul PACE în elaborarea și expertizarea programului politic PACE.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021