Constituirea OTR PACE la Hîncești

 Hîncești – raion cu viziuni pro europene, cu oameni cinstiți, onești, primitori. Aici au văzut lumina zilei mai multe personalități cum ar fi: Tudor Casapu – Campion Olimpic Petru Ungureanu – academician, negustorul, diplomatul – Manuc Bei și altele.

Tot aici, am avut ocazia să cunoaștem și antreprenori de referință, oameni care s-au remarcat prin mare curaj, voință și perseverență. Și despre care vă vom relata.
Și această vizită în teritoriu, cea de-a 9-a la număr, care s-a încheiat cu constituirea unei noi Organizații Teritoriale, s-a bucurat de succes, dovada celor spuse o constituie primirea călduroasă a echipei PACE la Hîncești, deschiderea și încrederea față de partid.
La întâlnire au fost prezenți mulți tineri, ceea ce denotă faptul că raionul Hîncești este și cel mai tânăr raion al partidului Acasă Construim Europa, ca membri. Iar acest lucru nu face decât să ne sporească și mai mult convingerea că avem un viitor luminos în față mai ales datorită tinerei generații ai PACE.
Așadar, în urma ședinței de constituire, au fost desemnați:
Vitalie Răducanu – Președinte OTR PACE Hîncești
Vladislava Codreanu – Președinte Tineret
Zinaida Rozmeriță – Secretar.
Ne-au impresionat frumusețile locului, Conacul lui Manuc Bei, un monument de arhitectură înscris în Registrul monumentelor de cultură al Republicii Moldova. Și ne mândrim nespus cu astfel de oameni, patrioți și încrezători într-un viitor prosper alături de marea și frumoasa echipă PACE.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021