Constituirea Organizației Teritoriale PACE la Sîngerei

Partidul Acasă Construim Europa, se extinde, devine tot mai mare, mai consolidat, iar echipa sa, în care se regăsesc doar profesioniști, își continua drumul constant spre evoluție și succes.

Astfel, în data de 8 noiembrie, 2020, a fost constituită Organizația Teritorială PACE la Sîngerei, a biroului permanent dar și întâlnirea membrilor echipei PACE cu reprezentanți locali de succes ai mediului de afaceri.
Așadar, în cadrul evenimentului de constituire a Organizației Teritoriale PACE la Sîngerei,
au fost aleși:
– Președintele OT PACE la Sîngerei, liderul organizației teritoriale, Balan Tudor
– Vicepreședinte – Vizir Ana
– Secretar – Marina Onceanu
– Președinte Tineret – Mahu Vadim
– Vicepreședinte Tineret – Alina Grițco.
A devenit deja demult o bună tradiție pentru PACE ca atunci când au loc deplasări în teritorii, echipa noastră să organizeze și să cpmunice eficient atât cu locuitorii, cât și cu autoritățile locale, oamenii de afaceri care prin propriul lor exemplu dezvoltă și ridică nivelul business-ului în țara noastră. Sunt oameni care inspiră și pe care noi îi susținem constant.
Astfel, oamenii prezenți la întâlnirea cu noi, printre care : reprezentanți din domeniul comerțului, agriculturii, medicină, învățământ), și-au expus problemele și au adresat întrebări, cum ar fi:
– Cum vor fi susținute financiar mamele cu 3 și mai mulți copii?
– Prin ce programe vom susține tineretul?
– Măsurile care vor fi întreprinse pentru susținerea domeniului agricol și fermierilor din Republica Moldova?
– Daca vor fi organizate cursuri de studiere a limbii române gratuite în școli ș.a
Ca de fiece dată, și acum, echipa Partidului Acasă Construim Europa a venit cu răspunsuri prompte și soluții pentru fiecare întrebare, problemă care a fost vociferată.
Președintele PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a salutat prezența oamenilor, a vorbit despre programele, planurile Partidului Acasă Construim Europa pentru oamenii de la sate care se conțin în bucletele noatre, PACE pentru sate:
 Sat Modern – Vom investi și vom moderniza satele Moldovei. Vom construi apeducte, canalizare, iluminare stradală, terenuri de joacă. Vom instala în fiecare fântână filtru pentru purificarea apei
 Agricultura – Impozit 0% pentru agricultori. Vom promova produsele autohtone, vom facilita exportul pe piețele internaționale
 Tratarea gratuită a dinților- pentru persoanele în etate. Vom organiza echipe mobile de stomatologi, care se vor deplasa în fiecare localitateși vor oferi servicii stomatologice gratuite.
 Vom oferi studii gratuite în țară și în străinătate pentru toți tinerii din zona rurală
 Programul Azbest – schimbarea gratuită a tuturor acoperișurilor din azbest pe un acoperiș nou pentru toate casele din întreaga țară
 Medicamente până la 30% – din valoarea medicamentelor pentru bătrânii din toată țara.
și a mulțumit pentru încredere, susținere și implicare.
PACE este prima formațiune politică care păstrează, atrage și valorifică OAMENII împreună ACASĂ, construind EUROPA.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021