Constituirea Organizației Teritoriale PACE la Edineț

Partidul Acasă Construim Europa devine tot mai mare, mai consolidat, mai puternic iar echipa sa, în care se regăsesc doar profesioniști, face față cu succes noilor obiective.

Astfel, în data de 7 noiembrie, 2020, a fost constituită Organizația Teritorială PACE la Edineț.

În cadrul evenimentului, au fost aleși:

 • Președintele OT PACE la Edineț, Ivasiuc Petru
 • Vicepreședintele, Magarean Vasile
 • Secretar- Spînu Oxana
 • Președintele Organizației Tineret- Spînu Vlad
 • Vicepreședintele Organizației Tineret- Albin Snejana

De asemenea, s-a decis constituirea Biroului Permanent al PACE la Edineț și Comisia de Cenzori condusă de Ivasiuc Silvia.

Așa cum toate activitățile, vizitele noastre în teritoriu presupune în primul rând întâlnirile cu oamenii, și de această dată am avut parte de o primire pe cât se poate de frumoasă, călduroasă și așteptată.

Astfel, am fost întâmpinați cu pâine și sare la primăria comunei Feteasca, municipiul Edineț și am avut parte de discuții sincere și constructive cu localnicii. Oamenii au adresat mai multe întrebări, și-au expus problemele cu care se confruntă, printre care: problema gazificării satului, plata salariului pentru mamele cu 3 copii și altele, iar noi, la rândul nostru am venit cu propuneri, soluții și perspective clare de viitor.

Președintele PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a salutat prezența oamenilor, a vorbit despre programele, planurile Partidului Acasă Construim Europa pentru oamenii de la sate care se conțin în bucletele noatre, PACE pentru sate:

 • Sat Modern – Vom investi și vom moderniza satele Moldovei. Vom construi apeducte, canalizare, iluminare stradală, terenuri de joacă. Vom instala în fiecare fântână filtru pentru purificarea apei
 • Agricultura – Impozit 0% pentru agricultori. Vom promova produsele autohtone, vom facilita exportul pe piețele internaționale
 • Tratarea gratuită a dinților- pentru persoanele în etate. Vom organiza echipe mobile de stomatologi, care se vor deplasa în fiecare localitateși vor oferi servicii stomatologice gratuite.
 • Vom oferi studii gratuite în țară și în străinătate pentru toți tinerii din zona rurală
 • Programul Azbest – schimbarea gratuită a tuturor acoperișurilor din azbest pe un acoperiș nou pentru toate casele din întreaga țară
 • Medicamente până la 30% – din valoarea medicamentelor pentru bătrânii din toată țara.

și a mulțumit pentru încredere, susținere și implicare.

PACE este prima formațiune politică care păstrează, atrage și valorifică OAMENII împreună ACASĂ, construind EUROPA.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021