În aceste clipe de importanță majoră pentru viitorul Republicii Moldova, fiind un partid de profesioniști, bine organizat, am convocat o ședință a Biroului Politic al PACE în format lărgit, unde am pus în discuție subiectele privind situația creată în țară.

Partidul Acasă Construim Europa este gata de alegeri Parlamentare anticipate!

Salutăm decizia Curții Constituționale și Președenției, pe care le considerăm corecte în vitrutea tuturor speculațiilor și impedimentelor avute din partea unor actori politici.

Doar respectând legea și democrația, vom putea realiza obiectivul major și așteptările poporului, de a schimba politicul moldovenesc.

Având expetriza necesară și ținând cont de așteptările cetățenilor, subiectele abordate și deciziile primite în ședința de astăzi, evenimentele cheie care s-au desfășurat zilele acestea în Republica Moldova, am luat decizia de a convoca de urgență Consiliul Național Politic al PACE după care vom veni cu detalii.

Urăm succese concurenților electorali, fiind încrezători că cetățenii noștri au obosit de acest parlament corupt și compromis, care nu ne mai reprezintă și vor vota înțelept, un legislativ care vor aduce bunăstarea pentru cetățeni, siguranța în ziua de mâine și PACE în Republica Moldova.