La data de 1 Aprilie, președintele Partidului PACE, Ghoerghe Cavcaliuc, a avut o întrevedere cu Excelența Sa, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.Interlocutorii au discutat subiecte actuale de pe agenda politică a celor două state, stabilind dezvoltarea unui dialog în interesul cetățenilor. Dialogul a purtat un caracter pozitiv, fiind un început de colaborare. Aceasta este a 9-a întrevedere dintre conducerea partidului PACE și Ambasadori acreditați în Republica Moldova.
1 апреля председатель партии PACE Георге Кавкалюк встретился с Чрезвычайным и Полномочным послом Российской Федерации в Республике Молдова Олегом Васнецовым. Стороны обсудили актуальные вопросы российско-молдавской повестки, высказавшись за развитие диалога в интересах граждан двух стран. Диалог носил позитивный характер и обозначил начало сотрудничества. Это 9-ая встреча руководства партии PACE с послами, аккредитованными в Республике Молдова.