CAMPANIA EROII NOȘTRI – Episodul III

 În apropierea sărbătorii de 9 Mai, continuăm să vă facem cunoștință cu ,,Eroii Noștri” acest filmuleț vă va familiariza cu istoriile eroice ale celor care cu adevărat au slujit patria cu sfințenie și devotement. 

 Eroi demni de respect și recunoștință, patriotism şi integritate. Eroi cu biografii care întrec şi cele mai spectaculoase scenarii de film. Eroi despre care cu părere de rău se vorbește tot mai puțin în ultima perioadă. 

Prin sacrificiul lor, servesc drept modele pentru tinerele generaţii, lăsând în urmă o lecţie a dăruirii de sine pentru un ideal suprem, acela de a sluji Patria.

Vă propunem să-i cunoaștem!

Partidul Politic Acasă Construim Europa – PACE,  în parteneriat cu Uniunea Veteranilor Conflictelor Armate și ai Ministerului Afacerilor Interne  ,,Decebal” și „Uniunea Veteranilor Forțelor Armate din Republica Moldova” au venit în ajunul sărbătorii de 9 Mai cu inițiativa de a decora Veteranii  cu diplome de onoare, oferirea gradelor  militare de Capitan pentru Anastasia Rîbakova, de Colonel pentru Anatolii Corcescu și Capitan pentru Maria Ulaeva . Totodată,  campania ”EROII NOȘTRI” a avut ca scop și decorarea acestor veterani cu Medalia  ,,Pentru Credință Patriei”.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021