Campania ,,Eroii Noștri” – Episodul I

O adevărată mândrie națională este veteranul de război Pavel Vasilievici Gladkov, o personalitate care a trăit un secol, ajungând la frumoasa vârstă de 100 de ani, pe care îi va sărbători exact pe 9 Mai. 

Pavel Vasilievici Gladkov – Veteran de război, Colonel, decorat cu Ordinul Steaua Roșie, alte două Ordine ale celui de-al Doilea Război Mondial -Primul și al Doilea Grad, Medalia Pentru Curaj și alte 12 medalii.

Trecând de-a lungul vieții atât prin evenimentele frumoase cât și unele teribile  din perioada războiului, veteranul ne povestește cu nostalgie despre adevăratele valori ale vieții și despre faptul că pacea pe pământ și cerul senin deasupra capului sunt elemente esențiale.

Cu înaltă apreciere față de meritele deosebite adresăm sincere mulțumiri veteranului Pavel Vasilievici Gladkov pentru devotament și patriotism pentru ca noi să ne bucurăm astăzi de PACE.

Partidul Politic Acasă Construim Europa – PACE în parteneriat cu Uniunea Veteranilor Conflictelor Armate și ai Ministerului Afacerilor Interne ,,Decebal” și „Uniunea Veteranilor Forțelor Armate din Republica  Moldova” au venit în ajunul sărbătorii de 9 Mai cu inițiativa de a decora Veteranul Pavel Vasilievici Gladkov cu diplome de onoare, oferirea ordinului militar de General Maior și Înmânarea Medaliei ,,Pentru Credință Patriei”.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021