Un arbore pentru PACE

”Sunt arbore, mă plec în faţa vântului care aduce ploaia”(Valeriu Butulescu).

La fel și Partidul Politic Partidul Acasă Construim Europa ține la prosperitatea și înflorirea mediului în care trăiește, iar renașterea atât a populației, dar cât și a naturii este primordial în cadrul programului politic.
În data de 28.11.2020, echipa PACE în frunte cu președintele acesteia, Gheorghe Cavcaliuc, au plantat 150 de copaci de Paltin în satul Rîșcova, Criuleni.
Inițiativa a venit din partea unui membru al Comisiei de Conduită și Etică a echipei PACE, doamna Rodica Negrei, care a procurat acești copaci. Iar, dna Cristina Popescu, șef al departamentului Egalitate și Non-discriminare s-a ocupat de organizarea acestui frumos și demn eveniment.
Împreună cu primarul localități Rîșcova, domnul Sergiu Camenscic, care a dorit foarte mult să mențină zona curată din marginea satului, pe care locatarii au o transformase treptat în gunoiște, am sădit copacii de paltin.
Astfel, în zonă nu va fi permis să se arunce gunoiul, iar cel care este deja aruncat, echipa primăriei îl lichidează.
Suntem mândri că prin muncă, prin exemplul propriu, facem lumea mai frumoasă și natura mai verde. Și odată cu acest mic proiect ne propunem să continuăm cu
înverzirea și renașterea naturii.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021