Republica Moldova versus Italia la capitolul servicii testare pentru Covid -19

O perioadă lungă de timp am suportat cozi imense la testarea pentru Covid-19 și o lipsă totală de organizare la nivel de stat a centrelor de testare. Am avut o lipsă de informare a punctelor de localizare a serviciilor de testare. Ceea ce a dus la un risc major de infectare în plus și a creat cozile imense și nerespectarea distanței sociale.

Italia poate servi drept exemplu unde există posibilitatea de a efectua un test la covid , simplu și comod, în orice farmacie și doar în timp de 20 de minute!

Mai mult decât atât, în farmacii există un specialist care efectuează aceste teste, diminuând astfel aglomerația la laboratoare care duce la riscul infectării populației! Totodată există și un spațiu special destinat celor care sunt izolați în timpul preluării probelor.

PACE consideră că așa ar fi trebui să funcționeze testarea la COVID-19 și în Republica Moldova.Simplu, comod, pentru oameni, pentru păstrarea sănătății cetățenilor!

Moldova are nevoie de un guvern format din oameni profesioniști!PACE știe cum să facă schimbarea!Moldova are nevoie de PACE!

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021