Liderii la nereguli electorale ne cer să respectăm legea

Mai mult de 1 milion de lei sau peste 50 la sută din totalul cheltuielilor nedeclarate pentru campanie revin PAS, care este lider la nereguli de acest gen. Este concluzia misiunii de observatori ai campaniei electorale.

Oponenții noștri folosesc pe larg resursele administrative. Președintele Maia Sandu se implică mai mult decât activ în campanie, ca să promoveze PAS. Este o altă concluzie a observatorilor. Și alți ”granzi” ai politicii moldovenești, cei care ne învață cum să respectăm legile și ce înseamnă democrația adevărată se regăsesc în raportul observatorilor. Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor – aproape o jumătate de lei nedeclarați, Platforma DA – aproape 120 de mii de lei.  Între timp, partidul PACE este în continuare împiedicat să-și desfășoară campania electorală.

Pe de o parte sunt presiunile procuraturii, pe de altă parte – impedimentele la deschiderea contului electoral. Presa afiliată politic unor concurenți a declanșat o campanie de denigrare a formațiunii și membrilor săi. Iar sociologii de partid, cu pretenții de independenți, intenționat nu ne includ în sondaje. În pofida lor, noi creștem și devenim mai puternici. Am schimbat deja mersul campaniei electorale și am arătat adevărata față a clasei politice și a celor care vor cu orice preț la putere.

Doi candidați PAS benevol s-au retras din cursă după dezvăluirile noastre. Alți doi ar putea ajunge cercetați penal pentru scheme de corupție. Vom face ordine în țară. Pentru oameni.

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021