29 Octombrie-Ziua Internațională a Internetului

29 Octombrie-Ziua Internațională a Internetului

Internetul este cea mai mare bibliotecă din lume.

Doar că toate cărţile sunt pe podea. Noi propunem sa le ridicăm si să le ducem în societate!

În secolul nostru, acum, când viata de zi cu zi a devenit o adevărată cursă în care ne angajăm să le reușim pe toate, internetul a devenit indispensabil. Nu ne putem imagina o zi din viața noastră fără a face un click pe google, fără a accesa facebook sau alte rețele.

În această mare cursă pentru popularitate pe online, oamenii uită adesea de propria lor identitate, uită să fie ei însisi, nu mai au timp să aloce timp dezvoltării personale , pasiunilor, să petreacă mai mult timp în natură sau să mai deschidă o carte. Cu regret, interesul si dependenta tinerei generatii fată de internet în prezent este unul colosal și în amalgamul de informații din mediul online, copiii sunt adesea tentați să aleagă nu tocmai ceea ce le-ar fi cu adevărat util.

PACE întotdeauna a militat si militează pentru cunoștințe si educație de calitate si în acest scop ne-am gândit că prin actiunea noastră simbolică de azi să încercăm o apropiere a elevilor mai mult de carte și mai putin de internet. Mai cu seamă în această perioadă de grea încercare pentru noi toți cauzată de pandemia de Coronavirus care ne obligă practic la respectarea anumitor rigori și măsuri de siguranță personală, acum când orele de la liceu, universitate au trecut tot pe online iar platformele pe net au luat locul orelor clasice, petrecute în sălile de studii, tânăra generație tot mai rar are ocazia să mai deschidă o carte și să petreacă un timp liber, util și de calitate. Astfel, PACE îndeamnă la “ O carte in plus si la o ora pe internet in minus!”
#PACE

Vă încurajăm să ne trimiteți opiniile dumneavoastră. Luați legătura cu reprezentanții PACE - partidulpace@gmail.com

Adresa: Chișinău, str. Alexei Sciusev 80A
Email: partidulpace@gmail.com
Telefon: +373 22 270890
Telefon: +373 67 270890

PARTIDUL ACASĂ CONSTRUIM EUROPA © 2021